PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=314149}
7,5 1,2 tys. ocen
7,5 10 1 1220
7,5 4 krytyków
Wolverine and the X-Men
powrót do forum serialu Wolverine and the X-Men

Drugi Sezon

ocenił(a) serial na 10

Wie ktoś może czy planowany jest drugi sezon?

ocenił(a) serial na 7
Seki_MUFC

masz napisy do 24 odcinka?

ocenił(a) serial na 10
deamon82

Niestety nie mam, obejrzałem bez, m.in nawet napi-projekt do tego odcinka nie znalazł napisów, a do 26 i 27 były :)

użytkownik usunięty
Seki_MUFC

Ponoć jest na etapie postprodukcji (jeśli wierzyć angielskiej Wikipedii), a ma się skupić na walce z Apocalypsem.

ocenił(a) serial na 10

Tego można było sie spodziewać, po ostatnim odicnku pierwszego sezonu, miejmy nadzieje, że druga odsłona będzie równie dobra, a nawet lepsza :)

ocenił(a) serial na 9
Seki_MUFC

To niestety was rozczaruje:

"On April 13, 2010, Comics Continuum reported that according to an inside source a second season of the series seems very unlikely.[20] On April 15, 2010, Marvel Animation Age confirmed the recent report that Wolverine and the X-Men will not be returning for a second season.[21] At C2E2, the Marvel animation panel consisting of Joe Quesada, Arune Singh, and Josh Fine stated that the reason for the cancellation is because they were unable to work out the financing for the show with their financing partner.[22]" <- z angielskiej wikipedii...

A szkoda...

Seki_MUFC

Seria zakończyła się na1sezonie 2 sezonu nie będzie

ocenił(a) serial na 10
Seki_MUFC

Z tego co mi wiadomo mieli zaczynać ale postanowili zawiesić serie na rzecz innych animacji Marvela .Kto wiem seria miał poleciał i oglądalność aby zrobić 2 serie możne w przyszłości marvel postanowi zrobić 2 sezon