że czerwonooki i jego ziomale są też w ruchu oporu :) i chcą się pozbyć tak samo najeźdźców :) Fajnie i ciekawie będzie zobaczyć walczących ludzi i skitersów przeciwko jednemu wrogowi :)
Taa, a ciekawe jak to będzie jak już razem pokonają tych wrogów ;) Pewnie odbudują miasta i zamieszkają jako sąsiedzi...; D
ja bym chciała żeby pokazali nam więcej informacji na temat planety skittersów, jak wyglądali, jaka była ich kultura, takie 2-3 minuty nostalgii , bo te pare sekund w czasie rozmowy z profesorem to dla mnie za mało :(
To czy naprawdę są przeciwko " overlordom " to się dopiero okaże... Póki co widzieliśmy trochę trupów obcych i złomu z mechów do tego słowa czerwonookiego + wielka wiara Bena. Tak naprawdę dalej nic nie wiadomo... Obcy studiowali historię człowieka mogli wpaść na pomysł takiego podejścia do ocalałych... Skittersy pewnie też mają w sobie coś ala GPS... skoro tak szybko został odnaleziony i 2. Pułk musiał się szybko ewakuować... ; )
widzę że nie tylko ja cały czas nie ufam temu czerwonookiemu :D
chociaż niesamowicie rozbawił mnie pomysł krzyżówki i powstania "ludzikoskitersów" haha :D
Ja i tak cały czas się zastanawiam... czemu obcy nie zrobią nalotu i nie zrównają z ziemią 2. Pułku ??.... Brakuje im paliwa ?? ; ) Może amunicja im się kończy.... O.o Zapewne jakiś ich statek stacjonuje na orbicie ziemskiej... nie mogą ich wykryć ?? Przecież są tak zaawansowani technicznie... to powinno być dla nich jak dla nas rozdeptanie robaka.... ; )