PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=590394}

Wrogie niebo

Falling Skies
2011 - 2015
6,8 8,8 tys. ocen
6,8 10 1 8839
Wrogie niebo
powrót do forum serialu Wrogie niebo

odnośnie 1 odcinka 4 sezonu gdzie tom mówił ze szuka dzieci i ann to kto przyjechał zamaskowany na motorze i stał przed popem halem i resztą ? to nie on ? skoro chodził też tak samo zamaskowany?

Marko81

To był Tom

kamil1735

to czemu się im nie pokazał ze to on? i już by znalazł 1 syna bez sensu troche

Marko81

bo kosmici go uwięzili i mówił że pracuje nad planem ucieczki wszystkich i zdobywa stamtąd informacje o wrogu

ocenił(a) serial na 8
Marko81

Bo chce stworzyć mit "superbohatera", dać ludziom nadzieję, ideę w którą mogą wierzyć, lidera za którym pójdą, gdy nadejdzie próba masowej ucieczki A za człowiekiem bez twarzy ludzie chętniej pójdą. Poza tym Tom sam to wyjaśnił, on jest "więziony" prze skittersów w tym budynku, gdzie jego sąsiadem jest jego stary kumpel Pułkownik Dan Weaver. Więc musi pozostać incognito.

ocenił(a) serial na 8
Marko81

Poza tym wydaje mi się, że Hal wie, że to jego ojciec. Była taka chwila jakby kiwnął lekko głową i kącikiem ust się uśmiechnął do zamaskowanego Toma.

ocenił(a) serial na 7
kamil1735

No mnie też wydaje się, że to był Mason Alpha :) czyt. Tom.

ocenił(a) serial na 7
Marko81

No ludzie! Przecież Hal i Tom współpracują ze sobą przy planie ucieczki, więc jak Tom może nie wiedzieć, że on tam jest. Przecież było jasno powiedziane, jak chcieli rozwalić ogrodzenie prądem "To pomysł mojego ojca"