PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=590394}

Wrogie niebo

Falling Skies
2011 - 2015
6,8 8,8 tys. ocen
6,8 10 1 8839
Wrogie niebo
powrót do forum serialu Wrogie niebo

Molon Labe 2x07

ocenił(a) serial na 8

Jakieś refleksje po 7 odcinku?

ocenił(a) serial na 5
toxicxdream

Nie jestem jakimś wielkim fanem tego serialu ale 7 odcinek był najlepszy z tych 2 sezonów.

ocenił(a) serial na 6
toxicxdream

Dla mnie bomba! Serial nabrał tempa i wciąga. Odcinek jeden z najlepszych. A brutalna śmierć jednego z bohaterów, w sumie dwóch bardzo mnie zaskoczyła, bo w tym serialu to coś nowego.

ocenił(a) serial na 8
Lukasz_Artyszuk

Jak miło przeczytać coś pozytywnego ;) Mam podobne zdanie, serial jest bardzo wciągający...ciekawi mnie jak się potoczy sprawa Bena, który "odszedł". Co do odcinka przeraziła mnie scena z koniem trojańskim ;d

toxicxdream

Te insekty to ciekawa broń obcych, chyba najbardziej skuteczna. Przypominają trochę replikatorów z Gwiezdnych Wrót :) w zasadzie są takie same tylko organiczne, replikatory były na bazie metalicznej.

Small_Pox

Dokładnie mam takie same skojarzenie :D I zgadzam się z powyższymi opiniami, że odcinek jeden z najlepszych jakie do tej pory były. Kto wie, może jeszcze ten serial się choć troszkę rozkręci w dobrym kierunku?

toxicxdream

...tak gdzie jest 8?

l_files

http://kat.ph/falling-skies-s02e08-hdtv-x264-2hd-t6556647.html

ocenił(a) serial na 7
toxicxdream

Odcinek faktycznie dobry, też nie jestem jakiś mega fanem tego serialu, ale generalnie w miarę dobrze się go ogląda.