PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=590394}

Wrogie niebo

Falling Skies
2011 - 2015
6,8 8,8 tys. ocen
6,8 10 1 8839
Wrogie niebo
powrót do forum serialu Wrogie niebo

Statek kosmitow nad miastem tez baaaardzo przypomina ten z District 9.

katieisastar

To samo pomyślałem jak zobaczyłem jeden z plakatów, że to może być coś podobnego. Chociaż jak zacząłem oglądać to wrażenie zniknęło, ale powróciło po 8 odcinku ;)...A co do statku to w FS chyba jeszcze nie widzieliśmy statku matki. :D Sądząc po wydarzeniach z 8 odcinka wychodzi na to że ta konstrukcja w centrum miasta została wybudowana już po inwazji.

iktorn

Hmm moze jednak powinnam byla dac serialowi szanse?...

ocenił(a) serial na 4
katieisastar

Nie łudź się ten serial to strata mojego czasu a Ciebie przestrzegam !!!! O zgrozo.

ocenił(a) serial na 6
katieisastar

Jak chcesz to zobacz pierwsze 2-3 odcinki. Jeśli nie wciągnie to raczej nie ma co ciągnąć - poprawić się nic nie poprawi.

ocenił(a) serial na 3
katieisastar

Nie warto.
Z odcinka na odcinek jest coraz gorzej. Od jakiegoś 5 czy szóstego nie widać już żadnej różnicy. Nawet nie pamiętam na którym skończyłem. Naprawdę szkoda czasu.

zenek_8

Szkoda, bo wydawalo sie ze moglby miec spory potencjal.

ocenił(a) serial na 7
katieisastar

Tak naprawdę to serial obyczajowy, kosmici to tylko dodatek

ocenił(a) serial na 4
roarke

Bardzo słaby obyczajowy chyba. Tylko dlaczego jest zapowiadany jako "Akcja, Sci-Fi" ?
Akcji w nim tyle co kot napłakał.

katieisastar

Miał potencjał. To fakt. Niestety w praktyce nie poszło to tak jak powinno. Obejrzeć obejrzałem i jak będzie drugi sezon to obejrze. Ale raczej z ciekawości jak to wszystko się potoczy a nie że mnie serial aż tak wciągnął. Ot taka ciekawostka co to niby za kosmici i czego tak naprawde chcą :P