Czy tylko mi się wydaje, czy to ta sama aktorka, tylko inaczej ucharakteryzowana?
Nie mogę się pozbyć tego wrażenia.
Dla mnie są bardzo podobne. Jakby spokrewnione. Ale to moje wrażenie, nie trzeba się oburzać.
Po prostu ten sam typ urody. Obie przepiękne.
mi na początku z mokrymi włosami przypominała Aybige :) i już miałam nadzieje że dziewczyna wróci na dwór Sulejmana...
Nigdy chyba słowem nie wspomniano, co stało sie z nią i Balibaiem.Szkoda ogromna, świetne, barwne postacie:(
Mówisz podobnie jak te babeczki na facebooku, że "wszystkie aktorki w tym serialu wyglądają tak samo i w dodatku są brzydkie, tylko Hurrem wyjątkowa i piękna" <śmiech>
Nie mówię tego. Dla mnie po prostu aktorki maja podobną urodę i sposób bycia postaci i tyle. A o Hurren słowem nie wspomniałam. Czemu ludzie na każdym forum chca się kłócić zamiast rozmawiać?
Efsun to była naiwna sierota, a Firuze jest twarda wojowniczka. Gdzie tu podobieństwo w sposobie bycia? Rzeczywiście, obie mają duże oczy. Na tym się kończy.
Ty sie kłócić probujesz czy rozmawiać? Bo nastawienie wskazuje na to pierwsze....
Odpowiadanie na pytanie zadane w pierwszym poście i dobre argumenty to nie jest kłócenie się ;)
Widzę że tu głównie hejty na Ciebie lecą..
ale zgodzę się z Tobą - od paru odcinków mnie nurtuje - czy to nie jest ta sama aktorka (tylko trochę inaczej ucharakteryzowana)
te same duże i głęboko posadzone oczy, ten sam układ twarzy...
szukałam na necie coś o tym - i tak trafiłam na Twój temat. Więc nie jesteś sama.