PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645872}

Wspaniałe stulecie

Muhteşem Yüzyıl
2011 - 2014
7,5 16 tys. ocen
7,5 10 1 15805
7,0 2 krytyków
Wspaniałe stulecie
powrót do forum serialu Wspaniałe stulecie

Efsun i Firuze

ocenił(a) serial na 8

Czy tylko mi się wydaje, czy to ta sama aktorka, tylko inaczej ucharakteryzowana?
Nie mogę się pozbyć tego wrażenia.

ocenił(a) serial na 8
Odwoarld

to nie jest ta sama aktorka sa kompetnie rozne nie wiem skad ten pomysl

ocenił(a) serial na 8
aloiv77

Dla mnie są bardzo podobne. Jakby spokrewnione. Ale to moje wrażenie, nie trzeba się oburzać.
Po prostu ten sam typ urody. Obie przepiękne.

ocenił(a) serial na 9
Odwoarld

mi na początku z mokrymi włosami przypominała Aybige :) i już miałam nadzieje że dziewczyna wróci na dwór Sulejmana...

ocenił(a) serial na 8
Arthur_Pendragon7

Nigdy chyba słowem nie wspomniano, co stało sie z nią i Balibaiem.Szkoda ogromna, świetne, barwne postacie:(

ocenił(a) serial na 10
Odwoarld

Ona wróciła na Krym, Bali Bey wrócił do swojego miasta. Było o tym mówione.

ocenił(a) serial na 10
Odwoarld

Mówisz podobnie jak te babeczki na facebooku, że "wszystkie aktorki w tym serialu wyglądają tak samo i w dodatku są brzydkie, tylko Hurrem wyjątkowa i piękna" <śmiech>

ocenił(a) serial na 8
twiecha

Nie mówię tego. Dla mnie po prostu aktorki maja podobną urodę i sposób bycia postaci i tyle. A o Hurren słowem nie wspomniałam. Czemu ludzie na każdym forum chca się kłócić zamiast rozmawiać?

ocenił(a) serial na 10
Odwoarld

Efsun to była naiwna sierota, a Firuze jest twarda wojowniczka. Gdzie tu podobieństwo w sposobie bycia? Rzeczywiście, obie mają duże oczy. Na tym się kończy.

ocenił(a) serial na 8
twiecha

Ty sie kłócić probujesz czy rozmawiać? Bo nastawienie wskazuje na to pierwsze....

ocenił(a) serial na 10
Odwoarld

Odpowiadanie na pytanie zadane w pierwszym poście i dobre argumenty to nie jest kłócenie się ;)

twiecha

firuze sliczna a efsun nie za bardzo

ocenił(a) serial na 7
Odwoarld

Widzę że tu głównie hejty na Ciebie lecą..

ale zgodzę się z Tobą - od paru odcinków mnie nurtuje - czy to nie jest ta sama aktorka (tylko trochę inaczej ucharakteryzowana)
te same duże i głęboko posadzone oczy, ten sam układ twarzy...

szukałam na necie coś o tym - i tak trafiłam na Twój temat. Więc nie jesteś sama.

ocenił(a) serial na 7
Odwoarld

Dobra, porównałam sobie zdjęcia na google

to dwie inne aktorki, aczkolwiek z podobną urodą.