Coż wygląda na to że na planie serialu narodziła się prawdziwa miłość. Meryem Uzerli grajaca Hurrem jest z Ozanem Guvenem wcielającym się w postać Rustema Paszy.
http://www.hurriyet.com.tr/meryem-uzerli-ve-ozan-guven-aski-belgelendi-27797401
grali w jeszcze innym filmie razem, po WS..Jeśli to prawda, to zycze im szczecia..każdy powinien doswiadczyc milosci.Meryem miała ostatnio sporo pecha, wiec należy jej się jak nic
A widziałaś link który umieściłam pod postem? Zajrzyj do niego. Tam jest artykuł z gazety. Na samym dole jest ich wspólne zdjęcie z jakiegoś internetowego profilu Meryam a pod spodem napis "I love him". To mówi samo za siebie.
Przeciez to stare jak swiat i zdaje sie ze obydwoje dawno to wyjasniali w wywiadzie ze laczy ich przyjazn
No nie wiem. Nie znam tureckiego i nie interesuje się gwiazdami znad Bosforu tak jak ty. Ale to co napisała i te serduszka....to był dowcip?
Poprostu go lubi,jezeli nie interesujesz sie zyciem gwiazd z turcji to po co wyszukujesz ploty na tureckich stronach?
News ktory podalas w linku jest z 2014 roku wiec z powodu jednego serduszka ktore dla ciebie jest niezbitym dowodem na romans nie ma co siac paniki
Zwykła nieuwaga. Zobaczyłam jeszcze raz i w poście z serduszkami jest że kocha Stambuł. Nie musisz się od razu czepiać ;)