heh, amerykańska bieda to nie to samo co nasza polska bieda... Nawet w filmach z lat 60. mają ładniejsze mieszkania niż większość z nas teraz;)
no tak ale buty nike pewnie dostal od razu a o skore musial pol roku dybac w pracy i dopiero w lato ją założył xDD chocaiz nie wiem jakie ceny byly
Taa... Jeszcze dziś rano spadły z ciężarówki.
Bardzo biedni nie byli, macie trochę wyobrażenie o rodzinie Chrisa jak ta nauczycielka :D
Albo mi się wydaje, albo właśnie nie są wcale tacy najbiedniejsi. W końcu mama jest snobką:P
Właśnie leci odcinek, kiedy Drew robi teledysk... ehh uwielbiam ten serial;)
ojciec pracuje na 2 etaty, matka jest kierowniczka czy tam wlascicielka zakladu fryzjerskiego, do tego wynajmuja mieszkanie/mieszkania w kamienicy wiec chyba do najbiedniejszych nie naleza :) przynajmniej w odcinkach, ktore aktualnie ogladam na cc.
Chris powiedział mamie,że nie chce wyglądać biednie, a ponieważ mama to "snobka z getta",więc buty mu zakupiła. Świetny jest ten serial, całkiem przypadkiem się natknąłem...szkoda,że nie ma go w 100 top seriali fw. Już od dłuższego czasu rankingi filmwebu to chłam.
Musicie skumać to że USA to nie polska.
Tam biedna rodzina to co innego niz biedna rodzina w Polsce.
Obczajcie takie filmy jak Młodzi gniewni czy Coach Carter.
Tam tez młodzież ze skrajnie ubogich i niebezpiecznych dzielnic buja sie w adasiach i najeczkach.
Dla tego że markowa odzież w stanach jest bardzo tania.
Takie nike można wychaczyc w tamtejszych sklepach za 20 dolców.
A przy tym musicie zrozumiec że Amerykanie maja inne podejscie do życia niz np. Polacy.
A afroamerykańska społecznośc z takich dzielnic jak Bronx Queens czy Brooklin różni sie od wszystkich.
W USA czy UK każdy może sobie pozwolić na Nike, Adidasy, Umbro itp. W Anglii takie buty kosztują po 10 funtów.