PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=256426}

Wszyscy nienawidzą Chrisa

Everybody Hates Chris
2005 - 2009
7,2 7,7 tys. ocen
7,2 10 1 7731
5,0 2 krytyków
Wszyscy nienawidzą Chrisa
powrót do forum serialu Wszyscy nienawidzą Chrisa
ocenił(a) serial na 8
emjey23

heh, amerykańska bieda to nie to samo co nasza polska bieda... Nawet w filmach z lat 60. mają ładniejsze mieszkania niż większość z nas teraz;)

Everest89

no tak ale buty nike pewnie dostal od razu a o skore musial pol roku dybac w pracy i dopiero w lato ją założył xDD chocaiz nie wiem jakie ceny byly

ocenił(a) serial na 8
emjey23

Były z przeceny ;]

ocenił(a) serial na 8
nesta12

Taa... Jeszcze dziś rano spadły z ciężarówki.
Bardzo biedni nie byli, macie trochę wyobrażenie o rodzinie Chrisa jak ta nauczycielka :D

ocenił(a) serial na 9
emjey23

Albo mi się wydaje, albo właśnie nie są wcale tacy najbiedniejsi. W końcu mama jest snobką:P
Właśnie leci odcinek, kiedy Drew robi teledysk... ehh uwielbiam ten serial;)

ocenił(a) serial na 9
emjey23

Przecież wiadomo że buty są od Risky'ego (wypadły z ciężarówki) :D

emjey23

ojciec pracuje na 2 etaty, matka jest kierowniczka czy tam wlascicielka zakladu fryzjerskiego, do tego wynajmuja mieszkanie/mieszkania w kamienicy wiec chyba do najbiedniejszych nie naleza :) przynajmniej w odcinkach, ktore aktualnie ogladam na cc.

ocenił(a) serial na 9
Lukaszx

Chris powiedział mamie,że nie chce wyglądać biednie, a ponieważ mama to "snobka z getta",więc buty mu zakupiła. Świetny jest ten serial, całkiem przypadkiem się natknąłem...szkoda,że nie ma go w 100 top seriali fw. Już od dłuższego czasu rankingi filmwebu to chłam.

ocenił(a) serial na 8
Eric_Ponti

Musicie skumać to że USA to nie polska.
Tam biedna rodzina to co innego niz biedna rodzina w Polsce.

Obczajcie takie filmy jak Młodzi gniewni czy Coach Carter.

Tam tez młodzież ze skrajnie ubogich i niebezpiecznych dzielnic buja sie w adasiach i najeczkach.
Dla tego że markowa odzież w stanach jest bardzo tania.
Takie nike można wychaczyc w tamtejszych sklepach za 20 dolców.

A przy tym musicie zrozumiec że Amerykanie maja inne podejscie do życia niz np. Polacy.

A afroamerykańska społecznośc z takich dzielnic jak Bronx Queens czy Brooklin różni sie od wszystkich.

ocenił(a) serial na 10
emjey23

W USA czy UK każdy może sobie pozwolić na Nike, Adidasy, Umbro itp. W Anglii takie buty kosztują po 10 funtów.

emjey23

w Ameryce za 10 dolarów kupisz porządne Nike. albo można je wypożyczyć, bo tam można wypożyczać buty :)