Serial totalnie oklepany, niczym nie zaskakuje, a co najgorsze w serialu komediowym, nie smieszy... Nie wiem kogo moze smieszyc taki gniot.
Obejrzałem parę odcinków pod rząd na VH1 i mam takie same wrażenie. Irytujący, nie śmieszny, typowa komedia o murzynach z usa, nic świeżego :)
Oczywiście nie mam nic do osób o innych karnacjach skóry, ale obraz afroamerykanów pokazywany w mediach przyprawia mnie o szczęk zębów z irytacji. Po prostu serial nie dla mnie.
Sam Chris mnie nie śmieszy, takie żarty na siłę, a jest przecież jego współscenarzystą.
3+/10
a wedug mnie serial jest bardzo smieszny, poeusza typowe problemy typowych nastolatkow (i doroslych tez) tamtych lat zyjacych w brooklynie. zarty sa proste, choc tez sa lepsze, ale ich zastosowanie i kontekst bije na gloe wiekdsszos podobnych seriali. chyba nie powiecie mi ze np. siat wedlug kiepskich jest smieszny? a przynajmniej smieszniejszy. moim zdaniem jest to jeden z najlepszych serial komediowych ostatnich lat i oprosz Scrubs i HIMYM najlepszy serial na comedy central
Mam przyjemność oglądać puszczane w tym samym paśmie Cudowne Lata http://www.filmweb.pl/Cudowne.Lata i przy serialu o Chrisie jest zręczny jak baletnica przy sumicie ;)
Niestety nie mogę powiedzieć zbyt wiele dobrego o tym serialu, jego śmieszność jest minimalna, nie mój gust.
Kolejni znawcy... Co według Ciebie Muszrom jest zabawnego w Cudownych Latach? Wszyscy nie na widzą Chrisa to jeden z moich ulubionych seriali komediowych. Mówiąc szczerze jest wiele starych filmów czy seriali, które bawią, jednakże porównanie Chrisa do jednego z najnudniejszych seriali jak Cudowne Lata, to lekka przesada. I często zastanawiam się po co ludzie, którzy nie lubią wybranego serialu w ogóle odzywają się jego temat oglądając dwa, trzy odcinki. Po prostu żenada...
A ja uważam, że kiedyś ktoś używa w kontr-opiniach takich okresleń jak "Kolejni znawcy... " i "Po prostu żenada..." to to dopiero jest słabe.
Wiesz, każdy ma jakby prawo do napisania tego co uważa, po to są fora internetowe. Chyba :]
Pierwsza opinia napisana po 3-4 odcinkach, teraz już obejrzalem więcej, bo VH1 wciąż je puszcza, a ja popołudniu oglądam pasmo "Comedy Central". I zdania o tym serialu nie zmienię, czy to jakiś problem że uważam go za słaby?
"I często zastanawiam się po co ludzie, którzy nie lubią wybranego serialu w ogóle odzywają się jego temat oglądając dwa, trzy odcinki."
I często zastanawiam się po co ludzie, którzy lubią wybrany serial w ogóle odzywają się na jego temat w opiniach ludzi którym nie przypadł do gustu.
Ot i tyle.
Porównywać Cudowne Lata z Wszyscy nienawidzą Chrisa to jak porównywać smak kotleta ze smakiem lodów. Cudowne lata to jeden z lepszych w historii seriali obyczajowych, NIE komediowych, nie wiem ile masz lat ale ja oglądałam go pierwszy raz na początku lat 90 i teraz tylko odgrzałam. Wszyscy nienawidzą Chrisa to kolejny sitcom, który jest porównywalny z innymi, ale ma też perełki humoru, których ciężko szukać w innych sitcomach. Niemniej średni. Ale i tak da się oglądać.
Porównywać Cudowne Lata z Wszyscy nienawidzą Chrisa to jak porównywać smak kotleta ze smakiem lodów. Cudowne lata to jeden z lepszych w historii seriali obyczajowych, NIE komediowych, nie wiem ile masz lat ale ja oglądałam go pierwszy raz na początku lat 90 i teraz tylko odgrzałam. Wszyscy nienawidzą Chrisa to kolejny sitcom, który jest porównywalny z innymi, ale ma też perełki humoru, których ciężko szukać w innych sitcomach. Niemniej średni. Ale i tak da się oglądać.
A, to pardon, wiele to zmienia. Jednak mnie śmieszył, oglądało się naprawdę przyjemnie. Polecam :)
Ja uważam podobnie. Na Comedy Serial jest kilka seriali wartych uwagi, ale tego nie polecam.
Moze inaczej... Serial nudny i przewidywalny, ale co do czego jak jestes zdesperowany( bo nie ma nic ciekawego w tv) to i tak wlaczysz chrisa.. Serial da sie ogladac, ale wogole nie jest smieszny<chociaz jest napisane, ze to serial komediowy..>
w comedy central pracuja chyba jacys rasisci bo te dwa seriale ktore teraz leca pokazuja afroamerykanow jako absolutnych debili.
Ten drugi to pewnie "Bill Cosby Show"? We "Wszyscy kochają Raymonda" Ray(biały człowiek i to z włoskimi korzeniami[chyba]) zachowuje się jak totalny debil i jakoś nikt się nie pluje, że rasizm, że obraża białych. Poza tym Bill Cosby był scenarzystą "Bill Cosby Show", więc nie ma co tu mówić o rasizmie.
Chyba Cię coś possało. Ten serial jest tak zaj.... śmieszny, że daję 10 :D
Taki polew rzadko się ma w TV
No mnie totalnie dziwi wasza opinia szczególne pierwszych komentarzy bo dla mnie serial jest spoko nie wiem dlaczego się nie podoba może poprostu nie macie poczucia humoru i tyle na ten temat ;/
@asia zobacz sobie takie seriale jak : Scrubs, How I met your mother, Friends i wtedy porównaj je do Chrisa. Za mało widziałas dlatego sądzisz, ze ten serial jest smieszny.
Podbijam , jeśli ktoś nie czuje klimatu rodem z lat 80 to po co tracić czas. Dla mnie WIELKI ŚMIESZNY +!
@pitixpl
Ja oglądałem Scrubs, How I met your mother (wszystkie odcinki które dotychczas się ukazały), Friends, Latający Cyrk Monty Pythona oraz On ona i dzieciaki i nada uważam, że Wszyscy nienawidzą Chrisa jest świetnym i śmiesznym serialem.
Pozdrawiam.
McHammer - popieram:)
Każdy z tych seriali bazuje na innym humorze. I dlatego wszystkie da się oglądać i wszystkie są super. Dodałbym jeszcze do Twojej listy "Whose line Is it Anyway" :)
Oczywiście "Whose line Is it Anyway" też świetny program ! Osobiście obejrzałem wszystkie dostępne odcinki na stronie http://www.whoseline.pl/ (czyli chyba do końca 6 sezonu) ponieważ nigdzie indziej nie znalazłem z napisami. Polecam wszystkim :)
P.S.
I oczywiście mam tutaj na myśli wersję z USA bo ta z Wielkiej Brytanii nie przypadła mi do gustu :)