PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=256426}

Wszyscy nienawidzą Chrisa

Everybody Hates Chris
2005 - 2009
7,2 7,7 tys. ocen
7,2 10 1 7731
5,0 2 krytyków
Wszyscy nienawidzą Chrisa
powrót do forum serialu Wszyscy nienawidzą Chrisa

Serial totalnie oklepany, niczym nie zaskakuje, a co najgorsze w serialu komediowym, nie smieszy... Nie wiem kogo moze smieszyc taki gniot.

wazka666

zgadzam sie. serial strasznie irytujący aż ma sie ochote telewizor przez okno wyrzucic.

ocenił(a) serial na 3
lemongrass

Obejrzałem parę odcinków pod rząd na VH1 i mam takie same wrażenie. Irytujący, nie śmieszny, typowa komedia o murzynach z usa, nic świeżego :)
Oczywiście nie mam nic do osób o innych karnacjach skóry, ale obraz afroamerykanów pokazywany w mediach przyprawia mnie o szczęk zębów z irytacji. Po prostu serial nie dla mnie.
Sam Chris mnie nie śmieszy, takie żarty na siłę, a jest przecież jego współscenarzystą.
3+/10

ocenił(a) serial na 9
Muszrom

a wedug mnie serial jest bardzo smieszny, poeusza typowe problemy typowych nastolatkow (i doroslych tez) tamtych lat zyjacych w brooklynie. zarty sa proste, choc tez sa lepsze, ale ich zastosowanie i kontekst bije na gloe wiekdsszos podobnych seriali. chyba nie powiecie mi ze np. siat wedlug kiepskich jest smieszny? a przynajmniej smieszniejszy. moim zdaniem jest to jeden z najlepszych serial komediowych ostatnich lat i oprosz Scrubs i HIMYM najlepszy serial na comedy central

ocenił(a) serial na 3
szynszel

Mam przyjemność oglądać puszczane w tym samym paśmie Cudowne Lata http://www.filmweb.pl/Cudowne.Lata i przy serialu o Chrisie jest zręczny jak baletnica przy sumicie ;)
Niestety nie mogę powiedzieć zbyt wiele dobrego o tym serialu, jego śmieszność jest minimalna, nie mój gust.

ocenił(a) serial na 9
Muszrom

Kolejni znawcy... Co według Ciebie Muszrom jest zabawnego w Cudownych Latach? Wszyscy nie na widzą Chrisa to jeden z moich ulubionych seriali komediowych. Mówiąc szczerze jest wiele starych filmów czy seriali, które bawią, jednakże porównanie Chrisa do jednego z najnudniejszych seriali jak Cudowne Lata, to lekka przesada. I często zastanawiam się po co ludzie, którzy nie lubią wybranego serialu w ogóle odzywają się jego temat oglądając dwa, trzy odcinki. Po prostu żenada...

ocenił(a) serial na 3
SFINKS555

A ja uważam, że kiedyś ktoś używa w kontr-opiniach takich okresleń jak "Kolejni znawcy... " i "Po prostu żenada..." to to dopiero jest słabe.

Wiesz, każdy ma jakby prawo do napisania tego co uważa, po to są fora internetowe. Chyba :]
Pierwsza opinia napisana po 3-4 odcinkach, teraz już obejrzalem więcej, bo VH1 wciąż je puszcza, a ja popołudniu oglądam pasmo "Comedy Central". I zdania o tym serialu nie zmienię, czy to jakiś problem że uważam go za słaby?

"I często zastanawiam się po co ludzie, którzy nie lubią wybranego serialu w ogóle odzywają się jego temat oglądając dwa, trzy odcinki."
I często zastanawiam się po co ludzie, którzy lubią wybrany serial w ogóle odzywają się na jego temat w opiniach ludzi którym nie przypadł do gustu.
Ot i tyle.

Muszrom

Porównywać Cudowne Lata z Wszyscy nienawidzą Chrisa to jak porównywać smak kotleta ze smakiem lodów. Cudowne lata to jeden z lepszych w historii seriali obyczajowych, NIE komediowych, nie wiem ile masz lat ale ja oglądałam go pierwszy raz na początku lat 90 i teraz tylko odgrzałam. Wszyscy nienawidzą Chrisa to kolejny sitcom, który jest porównywalny z innymi, ale ma też perełki humoru, których ciężko szukać w innych sitcomach. Niemniej średni. Ale i tak da się oglądać.

Muszrom

Porównywać Cudowne Lata z Wszyscy nienawidzą Chrisa to jak porównywać smak kotleta ze smakiem lodów. Cudowne lata to jeden z lepszych w historii seriali obyczajowych, NIE komediowych, nie wiem ile masz lat ale ja oglądałam go pierwszy raz na początku lat 90 i teraz tylko odgrzałam. Wszyscy nienawidzą Chrisa to kolejny sitcom, który jest porównywalny z innymi, ale ma też perełki humoru, których ciężko szukać w innych sitcomach. Niemniej średni. Ale i tak da się oglądać.

Muszrom

ocenił(a) serial na 10
Muszrom

tyle że ta komedia jest oparta na prawdziwym życiu Chrisa Rocka.

ocenił(a) serial na 3
Felek4777

A, to pardon, wiele to zmienia. Jednak mnie śmieszył, oglądało się naprawdę przyjemnie. Polecam :)

ocenił(a) serial na 10
Muszrom

Trudno wyczuwalny sarkazm :D

ocenił(a) serial na 3
Felek4777

Na poziomie Chrisa.

;D

użytkownik usunięty
wazka666

Ja uważam podobnie. Na Comedy Serial jest kilka seriali wartych uwagi, ale tego nie polecam.

ocenił(a) serial na 5

Moze inaczej... Serial nudny i przewidywalny, ale co do czego jak jestes zdesperowany( bo nie ma nic ciekawego w tv) to i tak wlaczysz chrisa.. Serial da sie ogladac, ale wogole nie jest smieszny<chociaz jest napisane, ze to serial komediowy..>

ocenił(a) serial na 3
wazka666

w comedy central pracuja chyba jacys rasisci bo te dwa seriale ktore teraz leca pokazuja afroamerykanow jako absolutnych debili.

radom_s

Ten drugi to pewnie "Bill Cosby Show"? We "Wszyscy kochają Raymonda" Ray(biały człowiek i to z włoskimi korzeniami[chyba]) zachowuje się jak totalny debil i jakoś nikt się nie pluje, że rasizm, że obraża białych. Poza tym Bill Cosby był scenarzystą "Bill Cosby Show", więc nie ma co tu mówić o rasizmie.

ocenił(a) serial na 8
wazka666

Chyba Cię coś possało. Ten serial jest tak zaj.... śmieszny, że daję 10 :D
Taki polew rzadko się ma w TV

wazka666

No mnie totalnie dziwi wasza opinia szczególne pierwszych komentarzy bo dla mnie serial jest spoko nie wiem dlaczego się nie podoba może poprostu nie macie poczucia humoru i tyle na ten temat ;/

ocenił(a) serial na 5
asia_15_2

@asia zobacz sobie takie seriale jak : Scrubs, How I met your mother, Friends i wtedy porównaj je do Chrisa. Za mało widziałas dlatego sądzisz, ze ten serial jest smieszny.

ocenił(a) serial na 10
pitixpl

a ja uważam ze ten serial jest bardzo śmieszny:)

ocenił(a) serial na 9
kocurek244

Podbijam , jeśli ktoś nie czuje klimatu rodem z lat 80 to po co tracić czas. Dla mnie WIELKI ŚMIESZNY +!

ocenił(a) serial na 9
pitixpl

@pitixpl
Ja oglądałem Scrubs, How I met your mother (wszystkie odcinki które dotychczas się ukazały), Friends, Latający Cyrk Monty Pythona oraz On ona i dzieciaki i nada uważam, że Wszyscy nienawidzą Chrisa jest świetnym i śmiesznym serialem.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 9
McHammer

McHammer - popieram:)
Każdy z tych seriali bazuje na innym humorze. I dlatego wszystkie da się oglądać i wszystkie są super. Dodałbym jeszcze do Twojej listy "Whose line Is it Anyway" :)

ocenił(a) serial na 9
ArekCz

Oczywiście "Whose line Is it Anyway" też świetny program ! Osobiście obejrzałem wszystkie dostępne odcinki na stronie http://www.whoseline.pl/ (czyli chyba do końca 6 sezonu) ponieważ nigdzie indziej nie znalazłem z napisami. Polecam wszystkim :)

P.S.
I oczywiście mam tutaj na myśli wersję z USA bo ta z Wielkiej Brytanii nie przypadła mi do gustu :)

ocenił(a) serial na 9
McHammer

A widziałeś odcinek z gościnnym występem Robina Williamsa? Mistrzostwo świata:)