PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663465}

Wszystko dla pań

The Paradise
2012 - 2013
7,2 2,1 tys. ocen
7,2 10 1 2111
Wszystko dla pań
powrót do forum serialu Wszystko dla pań

Obejrzałam serial. Duźo mi się w nim podobało, głównie cały nastrój epoki, ale widzę kilka dziwnych niekonsekwencji. Co o tym myślicie?
1. Denise przyjeżdrza do wuja, on nie może jej pomóc, więc ona zaczyna pracę w Raju, ale jest tak genialna ze swoimi pomysłami, że wszystko dzięki niej zaczyna wręcz hulać. Czemu nie pomogła wujowi? Jest krótki wątek, że chce z nim robić jakąś kooperację małych sklepów, ale po pierwszej klapie wszystko olewa i wraca do raju - słabe to trochę.
2. Dlaczego Kathrine nie wylała Denise z pracy jak przejęła sklep? Niby nie chciała, żeby była z Morayem, ale jakby dziewczynie serio zależało to sama olałaby pracę i założyła z Morayem nowy interes.
3. Jak Moray wyjeżdrza to mimo Denise Raj podupada, tymczasem jak wraca nagle to Denise jest gwiazdą i Raj niemal tylko nią stoi. Dlaczego jak go nie było jakoś jej geniusz nie pomoagał? Tymczasem jak Moray stawia Raj na nogi to potem on boi się, że ona może mu zagrażać. Jakby miała umiejętności przejąć Raj zrobiłaby to kiedy go nie było.
4. Co z dzieckiem Moraya i Clary? Nie mógł jej ciąży przegapić. Wisi mu, że ma dziecko w przytułku?

ocenił(a) serial na 7
banta

4. To nie było dziecko Moraya. Dziewczynka miała kilka lat, a z Clarą przespał się już po śmierci żony (3 lata od rozpoczęcia fabuły).

MerryM

Wiem, stary wątek, ale niedawno oglądałam: Moray podaje dokładną datę - półtora roku przed początkiem serialu.

ocenił(a) serial na 7
singri

:) Wybacz, ale kompletnie nie wiem, jak się odnieść, bo z serialu pamiętam tyle, że był. Chyba nawet nie skończyłam. Może sobie kiedyś przypomnę. Pozdrawiam

MerryM

To był ten odcinek w którym znaleźli dziecko. Dudley (ten jego przyjaciel i pracownik) wysunął przypuszczenie, na co Moray odpowiedział, że od śmierci żony zapomniał się tylko raz, osiemnaście miesięcy temu, więc dziecko nie może być jego.

Również pozdrawiam :)