PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=660072}
6,4 2,7 tys. ocen
6,4 10 1 2746
Wszystko przed nami
powrót do forum serialu Wszystko przed nami

Julia Pogrebińska - irytował mnie jest sposób mówienia, ale po spojrzeniu na profil już nie :p
Laska jest z Kazachstanu, więc już rozumiem skąd się to bierze...

Tak poza tym wszyscy grają dobrze, nawet tak sugestywnie, że są denerwujący vide Michał
Malinowski (ten optymizm postaci jest straszny), czy Dominika Bednarczyk (dobrze zagrana
zahukana żona).

pixi222

Jestem po 35 odc. i chciałbym, żeby biegł ku końcowi... A tu kiła dalej mącą i kręcą wydumanymi akcjami przy czym nudzą i skupiają się na 2 wątkach eh szkoda.... a tu jeszcze 11 odcinków :P

pixi222

nie wiem po co się tak męczyć, wyłącz telewizor i poczytaj ksiązke, skoro ci nie odpowiada

milenasy

och koronny argument widzę :P Napisałam, że się męczę ?
Mi chodzi o ilość odcinków i rozwlekanie fajnego pomysłu, który ładnie można zakończyć bez udziwniania :)
PS
Oglądam na vod, a książki czytam do poduszki :)

pixi222

A co to ma do rzeczy skąd ona jest?? Może być i z Pakistanu nawet, ale jak ma się wadę wymowy to nie jest wina pochodzenia. Można mieć inny akcent co najwyżej ale nie bełkotać tak że czasami widz nie rozumie co ona mówi pod nosem

willycoach

Dżizas ty tak naprawdę pytasz ? :P Pochodzenie także wpływa na sposób mówienia :P A wada to inny problem... Może u niej i to też powoduje taki sposób mówienia.

pixi222

a ja sie zgadzam jej pochodzenie nie ma tu nic do rzeczy, bo ona po prostu ma jakas wadę wymowy! jej sie nie da słuchac, bo tak dziwnie sepleni i bełkocze! aktorzy powinni miec poprawnę dykcję i tyle!

milenasy

A taki Czesław M. to jak bełkocze ? :P U niego to z powodu wychowania w j. duńskim..., ale napisałam ta laska może mieć wadę i problem z polskim na raz :P

pixi222

a już się w sumie przyzywczaiłam do jej seplenienia, mimo wszystko przyjemnie się na nią patrzy