PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=660072}
6,4 2,7 tys. ocen
6,4 10 1 2746
Wszystko przed nami
powrót do forum serialu Wszystko przed nami

Czy to prawda że mają zdjąć ten serial z powodu niskiej oglądalności? Nie wiem czy zaczynać oglądać jak skończą go gdzieś w połowie ;s

Ice_Spy

Gdzie to wyczytałaś?

Lily303

na pudelku xD no ale cos musi w tym byc

Ice_Spy

Nie no, jak na kundelku tak napisali to musi to być szczera prawda, kundelek przecież nigdy nie kłamie.

Zmień dostawcę informacji.

Mirebelia

akurat pudel jako pierwszy podal info o zdjęciu z anteny Plebanii. czy takich "hitów"jak Rezydencja i jakiegoś tam tam jeszcze serialu co leciał na polscacie! także może i teraz w tej plotce jest ziarenko prawdy

ocenił(a) serial na 8
milenasy

http://www.kurierlubelski.pl/artykul/708587,serial-wszystko-przed-nami-o-nowej-p orze-i-raz-w-tygodniu,id,t.html

Macie wasze pudelki nie chcą tego zdejmować z anteny tylko przenieść na inną porę. Wszystko w artykule, kurier bardziej wiarygodnym źródłem informacji niż kozaczki pudelki i inne gówienka. Wszystko okaże się w styczniu jak to rozplanują.

Ice_Spy

Serial leci ledwo 2 miesiące, wiec od razu nie uzyska rekordowych wyników. Myślę, że za wcześnie mówić o tym, czy będzie zdjęty z anteny. Trzeba jeszcze trochę poczekać.

Martin_Eden

nie no wiesz nie chce zaczac ogladac a potem sie okaze sie serial sie urywa bez wyjasniania watkow. nie lubie tego

Ice_Spy

Myślę, że nikt tego nie lubi :) Ale ten serial dla relaksu fajnie się ogląda, wiec warto, tym bardziej że odcinki nie są długie. No i miło zobaczyć Lublin w tle.

ocenił(a) serial na 2
Ice_Spy

Niech wywalą w kosmos, tego się oglądać po prostu nie da.

ocenił(a) serial na 9
Ice_Spy

Nie upada, a jest coraz fajniejszy.. Oglądam z żoną od początku i naszym zdaniem jest OK. Super muzyka, dobry scenariusz, niezła gra aktorska, wnętrza scen, nie mówiąc już o walorach architektonicznych Lublina dodają tej produkcji blasku...Czekamy na kolejne odcinki..