PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=660072}
6,4 2,7 tys. ocen
6,4 10 1 2734
Wszystko przed nami
powrót do forum serialu Wszystko przed nami

tak sztuczny jak aktorzy to ja dziękuję bardzo. Mam nadzieje że to będzie serial jednego sezonu

ocenił(a) serial na 8
maciekb80

Widzę że zaczął się wysyp wielkich "krytyków" filmwebu. Rozumiem ,że można mieć swoje zdanie ale jeszcze trzeba być obiektywnym . Młodzi, którzy jeszcze studiują i zbyt wielkiego doświadczenia nie mają grają przyzwoicie nie mieli łatwego zadania dochodził włoski nie wystarczyło wykuć zdanek jeszcze odpowiednio je zaakcentować, z młodych świetna jest Agata Nizińska- szalona Marina:D ze starszych świetni Piotr Nowak polubiłam jego postać Stefana kobieciarza, Jowita Budnik, Paweł Ciołkosz, Joanna Jeżewska, Mariusz Bonaszewski- nie recytują tekstu tylko dają upust emocjom, gra mimiką przy tym ale widać, że zawiść tutaj wypływa. A serial niech trwa nikt nie zmusza do oglądania.

monisia54315

Jak najbardziej Cie rozumiem.Nie mam nic do gry aktorskiej ,tylko do strasznie plastikowej stylizacji.Nie wiem czy realizatorzy bardziej zastanawiają się nad tekstem czy nad tym , czy na "aktorów" nie pada aby nader niekorzystne światło

ocenił(a) serial na 8
maciekb80

Czy Plastikowa na pewno mniej od innych telenowel ale przynajmniej można popatrzeć na piękne widoki Mediolanu i oczywiście Lublina co jest oryginalne bo większość seriali dzieje się w Warszawie i już jest lekki tym przesyt po za tym piękne plenery. Miał być optymistyczny i jest ale gdzieniegdzie daje do myślenia np dzisiejsze zdanie Basi "nie warto było iść na skróty" bo możemy mieć tego przykre konsekwencje

maciekb80

zaraz plastikowa :P miało być ładnie i przyjemnie to jest... ten serial nie ma na celu pokazywać brud, smród i ubóstwo Lublina, czy Mediolanu... Poza tym daleko mu do na prawdę plastikowych seriali made in Poland, czy latynoskich telenoweli :P

ocenił(a) serial na 8
pixi222

Zgadzam się z Tobą kolega ma zbyt duże wymagania jeden serial typowo społeczny już jest więc po co robić następny. Ja uwielbiam wszystko przed nami za to jaki jest jego humor, fajną energię i emocje:)

monisia54315

właśnie jest humor, energia i dobra rozrywka :D
PS
mój błąd miało być "naprawdę" :P