PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=618075}

Wybrani

Person of Interest
2011 - 2016
7,9 13 tys. ocen
7,9 10 1 12736
7,7 3 krytyków
Wybrani
powrót do forum serialu Wybrani

3x01 Liberty

ocenił(a) serial na 9

Serial powrócił i dalej trzyma fantastycznie wysoką formę. W początkowych scenach najlepszy był Fusco z bródką :) :D. Potem środek taki sobie, nic specjalnego. Ale kiedy Carter spotyka się z Eliasem klimat natychmiast wrócił. A potem John w tym lombardzie - genialne kwestie! "O przepraszam. Już zamknięte?" "Shaw? A little help here?" Na koniec hanchman Eliasa zabiera kasę i diamenty - mistrzostwo. A potem Shaw zagryza steka. Genialne. Niestety Carter popełnia ten sam błąd co Fusco w zeszłym sezonie z HR - nie mówi nic Johnowi. To błąd który wybuchnie później. Niestety dość ograny schemat - tajemnice w grupie bohaterów. I jeszcze Root będąca w "Sarah Connor situation". Klimat, akcja, humor. serial genialny jest - w mojej Top 5. Acha - i mam nadzieję że BĘDĄ strzelać do Rosjan i na koniec sezonu rozwalą całą ruską mafię (bo teraz wszystkie terytoria są rosyjskie :P) i wspierającą ich HR.

ocenił(a) serial na 10
8azyl1szek

zgadzam sie... person wdlg mnie dalej na topie:] troche klimat 1 sezonu powrocil;d moja uwaga - na koncu byl pokazany tak jakby schemat jakiegos planu ktory stworzyla maszyna... jesli tworcy sie postaraja i wymysla naprawde jakis konkretny spisek to mysle ze te najblizsze 23 odcinki beda wy*** z krzesla...

ocenił(a) serial na 9
miszka92

Dobry początek sezonu, Wszystko rokuje na to że powróci Elias i HR, do tego sprawa z Root, znając życie zacznie robić się ciekawie około 6-8 odcinku . Mapka również mnie zaintrygowała . Znając życie maszyna z jakiś powodów wybrała Root, ciekawe jakie ma plany i jak to wpłynie na głównych bohaterów.

ocenił(a) serial na 7
8azyl1szek

Uważam, że premiera 3 sezonu była wyjątkowo słaba.. nawet jak na niski poziom tego serialu. Jedyny interesujący motyw, to motyw Root w zakładzie. Taki typowy odcinek person of interest czyli 5-6/10, a zazwyczaj odcinki otwierające miały wysoki poziom.. strach się bać co będzie dalej..

ocenił(a) serial na 9
Zetnakatel

To chyba mamy zupełnie inne gusta co do seriali, bo akurat ten jest świetny. Jasne, zdarzają się słabsze odcinki, jak w każdym serialu, ale ten trzyma ciągle wysoki poziom.
A co do tego odcinka. Było spokojniej niż zwykle podczas pierwszych odcinków sezonu, ale to nie znaczy, że gorzej. Fajnie, że nie porzucono sprawy tygodnia; ta w tym odcinku posłużył raczej do pokazania nowego ładu po finale 2 sezonu. Ale jednak i tak była ciekawa. Te wszystkie wstawki Reese'a w lombardzie, to było genialne. Dobrze wygląda ta współpraca z Shaw; mam nadzieję, ze ona będzie się pojawiać przynajmniej w większości odcinków. I znów pojawia się Elias, tym razem w połączeniu z Carter. Do tego jeszcze HR, bardzo ciekawie zapowiadający się wątek Root i będziemy mieć niesamowity sezon :-)

ocenił(a) serial na 10
Tomcio24

czy tylko mnie ta mapka na koniec zaintrygowala?:d

ocenił(a) serial na 9
miszka92

jaka mapka? nie zauważyłem

zapomnieliście wspomnieć o świetnym monologu Root na koniec odcinka, "czym jest prawda?"

i o liście HR do odstrzelenia ukrytej w szafie Carter

odcinek może spokojny ale całkiem dobry, na pewno sto razy lepszy od finału Dextera

ocenił(a) serial na 9
voltaire78

nie było mapki tylko schemat prawdopodobieństwa wygenerowany przez maszynę dotyczący kolejnych zdarzeń "admin death" itd

ocenił(a) serial na 9
voltaire78

finał dextera - porażka.

a odcinek świetny, jak zawsze :))