PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=618075}

Wybrani

Person of Interest
2011 - 2016
7,9 13 tys. ocen
7,9 10 1 12736
7,7 3 krytyków
Wybrani
powrót do forum serialu Wybrani
ocenił(a) serial na 9
Antee123

wymiata :D niezła akcja w samolocie, do tego coś czuje że może się szykować nowe love story ze stewardesą zgrany duecik im wyszedł, już nie wspominając o wymianie spojrzeć na pożegnanie po przysłowiowym drinku, a sam dialog między Reesem a Haroldem po prostu rozłożył na łopatki :D 10/10

ocenił(a) serial na 9
djvito

zapomniałem dodać że odcinek w całości skupiony jest wokół Reesa, a maszyna pokazała że nie tylko Harold może otrzymywać numery, mógłbym się rozpisać ale po co odbierać satysfakcję tym którzy jeszcze tego odcinka nie obejrzeli a dopiero planują

edit "..o wymianie spojrzeć.." powinno być "...o wymianie spojrzeń..." niestety za późno zwróciłem uwagę i już nie mogłem edytować

ocenił(a) serial na 8
djvito

Swoją drogą, dawno nie było Zoe :|

djvito

haahah duzo kocow poszlo w tym odcinku

ocenił(a) serial na 7
djvito

Szkoda, że nie pociągnęli wątku z poprzedniego sezonu. W końcu on też odebrał telefon.

ocenił(a) serial na 10
Antee123

Dobrze, że Finch ma zawsze w zanadrzu symulator sterowania samolotem. Beka :D

ocenił(a) serial na 8
abruzzi83

No! hahah, ta akcja zniszczyła system. "Finch, ktoś musi posadzić tę maszynę", po czym ten z pierwszej lepszej póki bierze kontroler, montuje i leci.. Jedyna słaba akcja tego odcinka. No może jeszcze wywalenie drzwi do kabiny pilotów.. Mogli wykombinować coś z Johnem jako kapitanem samolotu :P

ocenił(a) serial na 10
Ilyatur

Akcja z tym jak Finch wyjal 'kierownice' do sterowania wymiata. Trzymal ja na wszelki wypadek w szafie:) Dobry odcinek.

ocenił(a) serial na 8
abruzzi83

Finch jest zawsze przygotowany na każdą sytuację...albo lubi sobie czasami pograć na symulatorze;)

Dadelog

Fakt to było dosyć głupie, ale zauważ, że on z dużym wyprzedzeniem wiedział, że Reese znajduje się w samolocie i z kilku minutowym wyprzedzeniem wiedział także o tym, że pilot zechce go rozbić. Miał czas, żeby się przygotować. Samo sterowanie na odległość oczywiście jest nierealne.

ocenił(a) serial na 8
Antee123

Zgadzam się w 100%. Zajebisty odcinek:) Oby więcej takich.

ocenił(a) serial na 10
Antee123

Co do tego odcinka to nie było tak, że maszyna naraziła 130 pasażerów dla tego jednego informatyka ?
Bo gdyby nie wysłała tam Johna, to ten człowiek z Lanceros, albo agent rządowy by go zabili i steward nie musiał by rozbijać samolotu ?

Według mnie trochę dziwne zagranie.

ocenił(a) serial na 10
emce2

W ktorym sezonie jest ten odcinek?

tanal

W trzecim.