PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=618075}

Wybrani

Person of Interest
2011 - 2016
7,9 13 tys. ocen
7,9 10 1 12736
7,7 3 krytyków
Wybrani
powrót do forum serialu Wybrani

s04e06

ocenił(a) serial na 10

odcinek - slaby, nie zebym narzekal bo w POI nawet te slabsze odcinki z wielka radoscia ogladam... ale Harold i koncowka - bomba:D chyba bezposredni atak na samarytanina sie szykuje

ocenił(a) serial na 10
miszka92

Dla mnie to był jeden z lepszych odcinków serialu jeszcze przed tym jak pokazali co Harold naprawdę kombinował, wtedy to już w ogóle kosmos :p

ocenił(a) serial na 9
miszka92

Co on dał do powąchania temu gościowi co detektywa udawał żeby się wybudził?

ocenił(a) serial na 8
BateriaPL

Sole trzeźwiące.. amoniak, tak myślę.

Wracając do odcinka.. w końcu siły Eliasa dały o sobie znać. Pewnym było, że zbrojmistrz to wysłannik Domenica. Harold coś tam kombinuje przy Samarytaninie.. ciekawi jednak fakt, że naraża się na jakieś konferencje publiczne. Samarytanin niby go nie wykrywa, ale ten dziadek spokojnie mógłby go skojarzyć choćby po głupich fotkach. Generalnie to było dobre połączenie procedurala z lekkim pchnięciem głównego wątku do przodu. Bohater odcinka megadobry. Fajnie udawał detektywa.

Ciekawostka.. zauważyliście, że Reese zawsze mówi szeptem? Nawet jak dziękował na końcu odcinka za pomoc policji mówił szeptem, a całe biuro go słyszało..

ocenił(a) serial na 8
Ilyatur

W sumie, to nie wiem, kiedy zaczął zmieniać intonację swojego głosu, ale na początku serialu mówił normalnie: http://youtu.be/mSUP5k5tbeU
teraz chyba trochę przesadzają z tym jego głosem. Nawet jak żartuje, albo się wzrusza, zawsze mówi w ten sam sposób.