PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=814645}

Wychowane przez wilki

Raised by Wolves
2020 - 2022
6,7 17 tys. ocen
6,7 10 1 17243
6,2 12 krytyków
Wychowane przez wilki
powrót do forum serialu Wychowane przez wilki

Bezsens

ocenił(a) serial na 6

Kto jest mi wstanie racjonalnie wytłumaczyć po co ludzie tworzą czarnego androida? Kolejny poprawny politycznie serial...

ocenił(a) serial na 10
pablo86spoko

Nateorzyli tam całe mnóstwo androidów więc trafił się i czarny. Wyluzuj

ocenił(a) serial na 6
dezertx

A czemu wnioskujesz że się spinam? Zadałem tylko pytanie na forum.

ocenił(a) serial na 3
pablo86spoko

A jakie jest racjonalne wytłumaczenie dla białego androida?

ocenił(a) serial na 7
pablo86spoko

W drugim lub trzecim odcinku pada stwierdzenie ze Ojciec to android serwisowy czyli do wykonywania prac i sluzby z tad jego kolor

pablo86spoko

Taka jest teraz ideologiczna wykładnia. Miejmy nadzieję, ze to przeminie.

pablo86spoko

W mojej ocenie, powod jest bardziej prozaiczny - androidy (matka i ojciec) maja rozne kolory skory, poniewaz dzieci ktore maja wychowac, tez maja rozne kolory skory.

pablo86spoko

Z racji, że zostali wysłani przez ateistów. Ich misją było stworzenie nowej cywilizacji pozbawionej jakiejkolwiek religii, stąd czarny android i dzieci różnej rasy.

fabi44

Dokladnie - szanse na przetrwanie cywilizacji sa wieksze gdy nie ma potecjalnych powodow konfliktow (jak pokazuje historia - religie napedzja konflikty, brak tolerancji np. dla innego koloru skory itd.) wewnetrznych.
btw. z naukowego punktu widzenia nie ma ras ludzkich, za malo sie roznimy biologicznie. bardziej sie roznimy swiatopogladowo.

ocenił(a) serial na 10
p4w3lgg

Akurat tutaj pudło bo każde dziecko innej rasy ma inne plusy i minusy więc to spowoduje konflikty

dezertx

jezeli beda razem sie wychowywac, to roznorodnosc bedzie naturalna i nie bedzie konfliktow na tej plaszczyznie :)

ocenił(a) serial na 8
pablo86spoko

Technokraci rozumieli, że dywersyfikacja genetyczna jest kluczem do zdrowej populacji, dlatego każde dziecko było etnicznie odmienne i dlatego androidy są odmienne etnicznie. Co więcej z fabuły jasno wynika, że kolor skóry nie ma żadnego znaczenia, a to co identyfikuje człowieka to przynależność do jednej z dwóch frakcji : wierzących i ateistów. Ponadto Ty uważasz charakter czarnego androida za poprawność polityczną, a ja ci powiem, że w serialu mamy trzy czarne androidy i jakiś czarny aktywista może stwierdzić, że znowu mamy nad prezentację czarnych w charakterze służących czy odhumanizowanych istot......i co ty na to?

ocenił(a) serial na 8
pablo86spoko

Chyba tylko po to, żebyś mógł zadać tak idiotyczne pytanie. Nawet nie zwróciłem na to uwagi ale Ty tak, rasistą jakimś jesteś czy co?