Nie wiem czy już słyszeliście, pozwolę sobie zacytować tekst jednego z artykułów "Niestety włodarze platformy podjęli bardzo smutną decyzję o zakończeniu prac nad kontynuacją serialu, dlatego też dzieło w jakie był zaangażowany sam Ridley Scott nie doczeka się swojego trzeciego sezonu, a my nigdy już nie dowiemy co stało się dalej z naszymi androidami i ich wychowankami. Niestety nie uzasadniono tej decyzji w żaden racjonalny sposób, dlatego też możemy spodziewać się, że całość została wycięta z harmonogramu przez połączenie się Warnera z Discovery.".
No kurde, dawno się tak nie wkurzyłam... Serial może nie był wybitny, ale mnie wciągnął i dobrze mi się go oglądało. Wyróżniał się na tle xx dostępnych i kontynuowanych gniotów.
Właśnie o tym przeczytałam i też jestem wkurzona. I masz rację serial może nie był wybitny, ale mnie też wciągnął. Liczyłam na 3 sezon a tu ZONK!!
Z tego co napisali to wiele seriali nie doczeka się kontynuacji po połączeniu stacji.
Same here. Nie ma to jak pieprznąć cliffhangerem w ostatnim odcinku, a później stwierdzić, że jednak nie wyjaśnimy, co mieliśmy na myśli...
Jedyny taki serial, więc chociażby z tego powodu był wybitny.
Smutna to wiadomość,, ale to w końcu HBO. Rzym też skończyli na 2 sezonie, za to będą kręcić 100 sezonów nudnego Westworld.
No tak nie bardzo, bo "Westworld" też skasowali https://www.filmweb.pl/news/To+koniec+%22Westworld%22.+HBO+kasuje+serial-148312 mimo, że 5. sezon i tak miał być ostatnim.