PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=814645}

Wychowane przez wilki

Raised by Wolves
2020 - 2022
6,7 17 tys. ocen
6,7 10 1 17225
6,2 12 krytyków
Wychowane przez wilki
powrót do forum serialu Wychowane przez wilki
użytkownik usunięty
Mortemignis

Daj 15 od razu

ocenił(a) serial na 8

Pomagam nowej produkcji, która miała premierę wczoraj

ogladalem trailery, oglądam socialmedia i jestem fanem ragnara, gdyby była opcja 15 dalbym 15 ;)

to, że dalem tu 10 nie oznacza, że daje wszystkiemu co oglądam 10..... jesteś pewnie z tych bol dupowcow o "10" spoko mam oceny publiczne możesz obczaic,że wygląda to normalnie

ocenił(a) serial na 6
Mortemignis

Fajnie by było, gdybyś oceniał filmy po obejrzeniu

ocenił(a) serial na 8
jos_fw

Filmy, seriale z Fimmelem oceniam na 9-10 moja ocena się nie zmieni raczej na pewno z bardzo dużego sentymentu jakim go darze i ragnara, lothbroka, którego grał cełe vikings genialne zresztą

Rozumiem, że mam czekać aż wyjdzie 5 sezon i wtedy mogę łaskawie ocenić, bo być może ostatni odcinek będzie słaby więc moja ocena nie będzie rzetelna i co wtedy ludzie pomyślą..

W każdym innym przypadku nie oceniam z wyprzedzeniem ale jak mówię, lubię tego aktora i moja ocena jak najbardziej będzie rzetelna jeśli ktoś ma jeszcze nadal jakieś wąty do mnie to na pw

ocenił(a) serial na 6
Mortemignis

Możesz oceniać po jednym obejrzanym odcinku, ale lepiej po sezonie. Możesz oceniać tak jak oceniasz - nic na to nie poradzimy, ale tak jest nie fair. Lubisz aktora i z tego powodu oceniasz każdy z nim film na 10, do tego nawet go nie obejrzawszy? No to już jest trochę dziwne. Ale masz prawo.