Pomagam nowej produkcji, która miała premierę wczoraj
ogladalem trailery, oglądam socialmedia i jestem fanem ragnara, gdyby była opcja 15 dalbym 15 ;)
to, że dalem tu 10 nie oznacza, że daje wszystkiemu co oglądam 10..... jesteś pewnie z tych bol dupowcow o "10" spoko mam oceny publiczne możesz obczaic,że wygląda to normalnie
Filmy, seriale z Fimmelem oceniam na 9-10 moja ocena się nie zmieni raczej na pewno z bardzo dużego sentymentu jakim go darze i ragnara, lothbroka, którego grał cełe vikings genialne zresztą
Rozumiem, że mam czekać aż wyjdzie 5 sezon i wtedy mogę łaskawie ocenić, bo być może ostatni odcinek będzie słaby więc moja ocena nie będzie rzetelna i co wtedy ludzie pomyślą..
W każdym innym przypadku nie oceniam z wyprzedzeniem ale jak mówię, lubię tego aktora i moja ocena jak najbardziej będzie rzetelna jeśli ktoś ma jeszcze nadal jakieś wąty do mnie to na pw
Możesz oceniać po jednym obejrzanym odcinku, ale lepiej po sezonie. Możesz oceniać tak jak oceniasz - nic na to nie poradzimy, ale tak jest nie fair. Lubisz aktora i z tego powodu oceniasz każdy z nim film na 10, do tego nawet go nie obejrzawszy? No to już jest trochę dziwne. Ale masz prawo.