Wychowane przez wilki: Sezon 1 Wychowane przez wilki sezon 1, odcinek 6
odcinek Wychowane przez wilki (2020-2022)

Wychowane przez wilki | Lost Paradise

53m
7,1 580  ocen
7,1 10 1 580
Wychowane przez wilki
powrót do forum s1e6

Marcus mówił że podczas symulacji Matka nie reaguj na bodźce, więc dla czego nie wyjęli jej po prostu oczu? Było by z ty mniej kombinowania i najpewniej by się udało.

ocenił(a) serial na 4
filmyija

Odcinek byłby krótszy więc reżyser musiał kombinować.Oczywiście że te rozwiązanie było by łatwiejsze

użytkownik usunięty
JALO_SZKING

Może na ból by reagowała, jakby jej palce w gałki oczne wkładał. A być może jako android brak części sprzętu byłby szybko przez diagnostykę wykryty i facet by np. Rękę stracił wyciągając jedno ok

Ale też tak jak ty nie rozumiem, dlaczego jej np. Po prostu śpiącej nie zadźgali?

ocenił(a) serial na 8

Androida nie jest tak łatwo zadźgać- Ojciec przyjął mnóstwo kul zanim udało się go pokonać. Myślę, że po prostu nie chcieli ryzykować, z tego też powodu wystawili z lustrem tego gwałciciela- z góry wiadomo było, że raczej nie przeżyje.

ocenił(a) serial na 8
filmyija

przecież Matka nie była w 100% unieruchomiona i nawet to lustro nie było wystarczające, aby ją powstrzymać. Także próba usunięcia gałek skończyłaby się nagłym zgonem śmiałka.

użytkownik usunięty
Ezo_Okami

Przecież to samo miałam na myśli... Tylko zamiast zgonu, założyłam stratę ręki.

Czarna_99 pamiętaj, że jednak jest szansa, bo Matka Ojca dzgnela w jednym z pierwszych odcinków i tak jakby zabiła (unieruchomiła). I to tylko jednym ruchem, także jest możliwe. Zakładam więc , że jest to możliwe. Trzeba tylko widzieć gdzie dźgac.

użytkownik usunięty

Mieli by w ten sposob (plus te lustra) więcej szans

ocenił(a) serial na 8

Nikt nie miałby szans na usunięcie oczu. Marcus przez chwilę rozważa taką opcję, kiedy przebiera palcami nad jej twarzą, ale wycofuje się. Za chwilę okaże się, że podjął słuszną decyzję, ponieważ przy pierwszej próbie naruszenia jej integralności przy pomocy lustra włącza jej się tryb samoobrony. Uszkodzić też jej nie mogli bo chociaż wyglądała normalnie to była w trybie bojowym. Widzieliśmy to na statku Arce - wyglądała normalnie, ale pociski nie robiły jej żadnej szkody...

użytkownik usunięty
Ezo_Okami

Z oczami sie kompletnie zgadzam

ocenił(a) serial na 9
filmyija

Lub poprostu można było przyłożyć dwie lufy do gałek i wypalić po całym magazynku
Ale bardziej mi się zdaje że Marcus już wtedy chciał ją mieć żywą