Sam nie wiem czemu spodobał mi się serial Wychowany przez Wilki gdyż ja raczej unikam serialu SCI Fi a jeszcze latajęce statki
zawsze mnie nie odpychało ale już latający adroid rozłożymi rękami bidziło to we mnie zainteresowanie .Jakiś symbol władzy
Mnie wciągnęło zdjęcia jakie ma serial w nie przyjemnym mniejscu ta mgła budzi to taki nie pokój . Dzikość wyspy sprawia że oglądanie
robi z odcinka na odcinek sprawia mi co raz lepszą frajdę w oglądaniu. Co do Fabuły czy założenia jakie miał serial .Ja odebrałem
to jako gróbę ludzi wierzący jakiegos Sola i wojna ateistami .Tu w serialu ludzie w coś wierzą gdzie powwinni być wzrorem pokazani
są bardziej ci może nie jako żli ale zagubieni .Słabi co są poddani słowom fałszywym prorokom którzy jak któs nie jest z nimi
nie popiera ich nie żyje według ich zasad jest ich wrogiem a jak ktoś w ich uwierzy staje się ich marionetką .Można też powiedzieć
ślepa wiara wywyżaszanie nad sobą .To właśnie tu w serialu ludzi adroidów stworzeni przez ateistów mają większe akspekty moralności
.W ten sposób odebrałem ten serial .Tylko też nie sugerujmy że ludzie wierzący są poddani kościołowi i księży by w aurolkę by
otoczyli .Nie wszyscy tacy są to napisałem jakby się odezwali mądrzy ateiści swoim znanymi teoriami.Czekam na drugi sezon.7/10