Wychowane przez wilki
powrót do forum 1 sezonu

HBO

ocenił(a) serial na 3

Różnorodność rasowa to numer 1 jeżeli chodzi o produkcję lewackiego HBO, ciężko przez to serial traktować
poważnie. Pomijając to, obejrzałem 3 odcinki i jestem zawiedziony, po świetnym trailerze spodziewałem się czegoś więcej.

ocenił(a) serial na 5
Tomeckyxoxo

W juseju czy jukeju naprawde jest roznorodnie...wiecej sxtucznosci by bylo jakby sami biali byli. Naprawde swiat sie zmienia. Moj znajomy wyemigrowal do szwajcarii kilka lat temu...jak ogladam zdjecia jego znajomych to sa tam wszelkie kolory i narodowosci.

użytkownik usunięty
Tomeckyxoxo

Na pewno jest gdzieś jakiś prawacki VOD emitujący filmy Leni Riefenstahl. Może czas się przerzucić.
Swoją drogą jeszcze z 10 lat temu takie komentarze na Filmwebie byłyby nie do pomyślenia. Spod jakiego omszałego kamienia Pan szanowny wypełzł? Czy może to nowe pokolenie idzie marszowym krokiem?

ocenił(a) serial na 8
Tomeckyxoxo

Istnieją produkcje HBO POLSKA gdzie masz tylko białych Polaków. Polecam. Niestety produkcje przeznaczone do emisji w 246 krajach świata, będą odznaczały się kosmopolityzmem. Tak mi przykro, że musisz cierpieć. Tak mi przykro, że HBO nie wzięło pod uwagę twoich uczuć.

ocenił(a) serial na 10
Tomeckyxoxo

Murzyna zobaczyles w filmie i wyskakujesz z lewakami?