PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463507}

XIII - Spisek

XIII
2008 -
7,2 3,8 tys. ocen
7,2 10 1 3848
XIII - Spisek
powrót do forum serialu XIII - Spisek

Co prawda jestem dopiero po pierwszym odcinku aczkolwiek mogę już śmiało powiedzieć, że nie zawiodłem się a wręcz przeciwnie nawet przerosło moje oczekiwania. XIII zachowuje mnóstwo wątków z komiksu jak i gry komputerowej, której jestem olbrzymim fanem. Co prawda niektóre wątki zostały zmienione, ale ogółem klimat zachowany. Główny bohater próbuje odkryć swoją tożsamość, a nie którzy z bohaterów wyglądają identycznie jak w grze (np. Jones :P) oraz podobne lokacje. Nie mogę się doczekać żeby zobaczyć drugi odcinek. Muzyka również klimatyczna. Polecam fanom i nie tylko. Bardzo ciekawa fabuła :) Póki co 8/10

ultimate

Ok zmieniam ocenę na 9/10 ! Prawie wszystkie wątki zachowane i zakończenie podobne jak w grze komputerowej. Rewelacja! Polecam:)

ocenił(a) serial na 8
ultimate

jak na podstawie gry to bez wahania 8/10 a jak obejrzę to może przerzuce na 9:D Grałem w gre i tam fabuła ROXX.

bartolomeoxXx

Nie zawiedziesz się, ja jestem olbrzymim fanem gry i zachowane prawie wszystko, szczególnie zakończenie ;) Inaczej tylko nazywa sie bohater Ross a nie Jason Fly :P Ale nie spoilerujmy, napisz co sądzisz po seansie ;)

ultimate

Nie grałem w grę ani nie czytałem komiksu, ale film/miniserial było na prawdę warto obejrzeć :) Świetne zakończenie, będzie kontynuacja ? ;d mam nadzieje, że nakręcą dalsze części.

ocenił(a) serial na 9
szeregowi840

Bardzo dobry film 8/10, nawet nie wiadomo kiedy czas zleciał. Oby nakręcili dalsze części.