PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=691880}

Yep-peun-namja

2013 - 2014
6,1 352  oceny
6,1 10 1 352
Yep-peun-namja
powrót do forum serialu Yep-peun-namja

Leci gdzieś z polskimi napisami?:) Jestem ciekawa Waszych wrażeń po pierwszych odcinkach.

asusRM

Też jestem bardzo ciekawa , gdzie mogłabym to obejrzeć. ;c

iDontKnowxd

pierwsze 2 odcinki zapowiedziały dramę na całkiem interesującą, ale dalsze zaczęłam oglądać z przewijaniem bo są po prostu mega nudne, chyba sobie ją daruje...

ocenił(a) serial na 6
moudmargolcia

Mam podobne odczucia. Zapowiadało się na fajna dramę tymczasem więcej przewijam niż oglądam :/ Nie porzuciłam tylko ze względu na cudowną IU

ocenił(a) serial na 6
adrastea_87

Oj tam się czepiacie, jak dla mnie dramka jest przyjemna, nie trzeba się za dużo wysilać przy niej z myśleniem:-P

kamka_d

a mogę wiedzieć, gdzie ją oglądacie ? :D nie mogę jej nigdzie znaleźć . ;c

iDontKnowxd

tu: http://www.drama.net/pretty-boy-episode-1 :)) napisy ang

ejdzei

Ajj, liczyłam raczej na napisy po polsku . Nie jestem dość dobra w angielskim ;c.

iDontKnowxd

jak na razie nie ma co liczyć na polskie napisy, ;) także trzeba sobie poradzić z angielskimi - a to się przyda, wiem coś o tym bo jeszcze kilka lat temu co zdanie zatrzymywałam odcinek i tłumaczyłam sobie a teraz jest rewelka

magda919

Hm, spróbuję , skoro tak mówisz :D

ocenił(a) serial na 4
iDontKnowxd

kończę pierwszy odcinek... i w sumie spodziewałam się czegoś takiego.
Debilny scenariusz, z pachnącym, lezącym i nic nie robiącym Sukiem, który tylko zachwyca kobiety swoim jestestwem. IU gra dobrze, jej rola mi się podoba. Obejrzę pewnie całość, bo drama jest takim odmóżdżaczem i nie mogę sobie odmówić tego, żeby ją potem porządnie skrytykować. Kiepska rola dla Suka, jak na taki przestój w jego karierze

tutaj PL napisy do 6 odcinków jak na razie :)) (trzeba się zarejestrować)

drama-online

ocenił(a) serial na 10
justus93

co mam wpisac w wyszukiwarke na drama-online pl ???? bo wpisuje Yep-peu-nnamja i nic nie wyszukuje. Jest jakas inna angielska nazwa czy cos ?

ocenił(a) serial na 7
martitta483

"Pretty Man"
Chociaż ja sama czekam od Nowego Roku na tłumaczenie 9 odcinka... Jak pisze dzosa: "Tłumaczenie stoi". I chyba nie wygląda na to, że ruszy w najbliższym czasie... Ale może... Kto wie? :)

ocenił(a) serial na 10
patrycja0203

Dzięki za tytuł :D fak własnie widze ,ze jest tylko do 8 odcinka i sie zastanawiam czy w ogole zacząc bo jak dojade do 8 to pozniej bede wkurzona ,ze nie moge jechac dalej ,kurdeee chyba i tak zaczne bo sie nie moge powstrzymac haha dzięki :D

ocenił(a) serial na 7
martitta483

I warto zacząć. Przynajmniej moim zdaniem. ;)

ocenił(a) serial na 10
patrycja0203

ej mam dobra wiadomosc! w obłędzie żądzy obejrzenia całego serialu (nie poprzestając na odcinku 8) rozgryzłam jak obejrzec to na viki . com ! zainstaluj sobie dodatek na firefoxie o nazwie ANONYMOX ,a następnie wyłącz i włącz ponownie firefoxa ,pozniej włącz sobie serial ktory byl niedostepny w naszym kraju i bedzie działac! mi działa!!! zaczynam oglądac! ale jestem rozjuszona hahahahah

ocenił(a) serial na 7
martitta483

Hahahaha. No to teraz mam zacząć od instalacji fireworksa? Może spróbuję, dzięki za radę. :))

ocenił(a) serial na 10
patrycja0203

nie fireworksa tylko firefox :D chodziło mi o mozille firefox :D tam sobie zainstaluj to ANONYMOX jako dodatek do przeglądarki :D działa , ja już ogladam ! :D

ocenił(a) serial na 7
martitta483

Jeeny. Tak, też miałam tą przeglądarkę na myśli... tylko coś innego zapisałam. Ale mam na komputerze trzy zainstalowane przeglądarki i teraz mam instalować czwartą? XD I każda jest używana do innych rzeczy. Jakby nie można było stworzyć takiej "uniwersalnej". :D

ocenił(a) serial na 10
patrycja0203

haha myslałam ,że źle odczytałas :D w takim razie zobacz na google chrome czy dodatek zadziała ( o ile masz tę przeglądarke) . Ja szukałam na youtubie sposobów na oglądanie dram z viki nawet jesli jest niedostępne w danym kraju i wlasnie na youtubie znalazłam jak to można ominąć :D btw. mozille sie sciąga szybko wiec raz dwa i będziesz miała :D wystarczy tylko ten dodatek dodac do przeglądarki i przeglądarke uruchomic ponownie i to wszystko :D

ocenił(a) serial na 7
martitta483

Poszukam, poszukam. :))

ocenił(a) serial na 7
iDontKnowxd

na viki i drama-online są z polskimi napisami... Przy czym Viki nie działa, pisząc, że "Sorry, this content is not available in your region." Jednak może później to się zmieni.
A na drugiej stronie trzeba się zarejestrować, jak napisała justus93. :)

patrycja0203

dziękuję bardzo za informacje ;) ; *

patrycja0203

Na viki nie działa ponieważ trzeba mieć QC

ocenił(a) serial na 6
asusRM

Zaczęłam oglądać. Pierwszy odcinek był świetny, ale reszta?? Cóż, mam nadzieję, że się potem to rozkręci, bo na razie drama nie zachwyca...

ocenił(a) serial na 7
asusRM

Obejrzałam całe 6 odcinków. Nie przewijałam. Nie nudziło mnie. A nawet wręcz przeciwnie. XD Jestem pod wrażeniem!
Fabuła i scenariusz ciągle mnie zaskakują (bez przesady, ale jednak). Aktorzy świetnie dają sobie radę. IU jest wprost genialna! A w roli Ma Te nie wyobrażam sobie nikogo innego. Tylko Suk jest w stanie wzbudzić tyle negatywnych i pozytywnych uczuć, zalewających falami zaraz po sobie. Jang Woo jako David jest genialny! XD Może nie wygląda, ale potrafi być aż przeuroczy. :D

I po pierwsze, najważniejsze: radzę nie brać tej dramy poważnie. Jest tak uroczo zabawna! Momentami wybucham tak szczerym śmiechem, że nie potrafię przestać.
Wystarczy podejść do niej z humorem i być otwartym na niekontrolowany uśmiech. :)

Mam nadzieję, że cała będzie równie dobra, jak dotychczas. ;)

ocenił(a) serial na 6
patrycja0203

Heh chyba masz rację :) Może za bardzo "poważnie" do niej podeszłam... (?) Postaram się być mniej surowa przy kolejnym odcinku ;)

ocenił(a) serial na 6
kiran

Ja jakoś nie mogę się przekonać. Po prostu mnie nudzi, Ma Te i jego historie rodzinne też mnie nie wciągają. Trochę to wszytko bez życia. Na szczęście jest Bo Tong ^^ no i David

ocenił(a) serial na 6
adrastea_87

Szczerze? Chyba tylko dzięki nim przetrwałam kolejne odcinki xD Bo Tong wymiata z tymi swoimi pomysłami :D
Ma Te narazie strasznie mnie drażni... Jak go widzę, to mam ochotę wyrwać mu włosy z głowy... (może potem będzie lepiej)

ocenił(a) serial na 7
asusRM

Oglądam. Przewijam. Nudzi mnie trochę. Ale też ciekawi, co dalej wymyślili scenarzyści. Główna bohaterka drażni trochę swoją głupotą. Tyle.

ocenił(a) serial na 5
asusRM

obejrzałam jakiś czas temu... dzisiaj oceniam i zastanawiałam się nad 6 ale to chyba będzie za dużo...można obejrzeć ale bez jakichś większych wrażeń - nie czeka się na następny odcinek ...bohaterowie są lekko bezosobowi - moim zdaniem - nie życzysz im źle ale jakoś nie czekasz na ich sukces też... ogólnie bym powiedziała taka drama z "braku laku" jak nic innego nie masz do oglądania to obejrzyj....ale jak masz listę innych dram do obejrzenia - to się nie zabieraj za tą :)

asusRM

Ja właśnie jestem po pierwszym odcinku. Zapowiada się ciekawie i mam nadzieję, że się nie rozczaruję ;) Obsada jak dla mnie rewelka no i muzyka <3.

ocenił(a) serial na 4
asusRM

Widziałam jeden odcinek i był taki sobie. Jak potem jest jeszcze nudniej, to sobie daruje. Co do WERSJI PL, to jest ona na tej stronce -> drama-online . pl . Nalezy się zarejestrowac, aby odcinki były widoczne. Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 4
Sharlet

http://poazjatyckiemu.blogspot.com/2014/05/pretty-boy-k-drama.html

a tyle ode mnie. nareszcie zakończyłam tą produkcję :)

ocenił(a) serial na 2
justus93

Zgadzam się z tobą. Beznadziejna fabuła i bohaterowie. Dałam sobie spokój z tą dramą po 4 odcinkach. Dziwię się każdemu, kto wytrwał z tą dramą do końca.