ok,poziom debilizmu jaki został zaprezentowany w trailerze następnego odcinka przekonał mnie żebym przestał oglądać ten idiotyzm ale są wakacje ja nie mam co robić i mogę przeżyć tą droge na golgotę przynajmniej raz w tygodniu... wychodzi więc na to,że Gilag wraca do akcji i...(*_*) ma nowy koci nos...naprawdę KOCI NOS...prawdziwy dom wariatów...nie będzie to chyba jednak jakas znaczaca lub szokujaca wiadomość ponieważ będzie to tylko jeden odcinek...yes you heard that...Durbe dostał 2 odcinki,Vector dostał 2 odcinki...Alit dostał 2 odcinki...Misael dostał 2 odcinki...ale przecież Gilag jest zwykłym idiotą wiec może dostać tylko jeden...SERIOUSLY ? tak się nie robi panowie...przypomina mi to sytuacje kiedy piąty został odsłonięty jako trener i przyjaciel Kaito...WTF ?????...zarówno czwarty i trzeci byli już dopracowani,screentime dla Byrona się zbliżał a milczący piaty czekał na dewelopment...i się doczekał...dostał 2 odcinki i nikt więcej o nim nie słyszał... nie oszukujmy się Gilag nie jest może zbyt bystry i interesujący ale nawet Durbe po 10 odcinkach rosnie w naszych oczach...a Gilag no tak dostał KOCI NOS pokazaliśmy go wam...dostał odcinek...kto następny Anna czy Nelson ? o samym epizodzie nie można powiedzieć nic ciekawego...Kaito wygrał...Jinlong przedstawił historie Misaela (plus za piękne ujecie martwego Misaela ze swoim smokiem)...i to w sumie tyle...no Kaito chciał jeszcze z nim powalczyć ale znowu im przerwano...to już się robi nudne...pozwólcie im stoczyć ten pojedynek...i tak wiemy kto wygra...on a side note Astral już wie kto to jest DON Thousand i powoli chyba zacznie przechodzić na ciemną stronę...módlmy się żeby stało się to jak najszybciej...kisski...