Zła sława: Ciemna strona kidfluencingu

Bad Influence: The Dark Side of Kidfluencing
2025
6,0 912  ocen
6,0 10 1 912
Zła sława: Ciemna strona kidfluencingu
powrót do forum serialu Zła sława: Ciemna strona kidfluencingu

którym wcześniej nie przeszkadzało, że ich dzieci mieszkają w cudzym domu, nagrywają bez przerwy dwuznaczny content pod cudze dyktando. Hipokryci, którzy sprzedali swoje dzieci - wszyscy warci siebie

ocenił(a) serial na 6
czekina

Zgadzam się. Sprzedali i nadal sprzedają. Zapewne większość oglądających wyszuka te dzieciaki na instagramie. Historia zatacza koło…

ocenił(a) serial na 5
olinka96

Myślę, że ten problem będzie tylko rósł. Im większa kasa, tym więcej gotowych na to, żeby zrobić dla niej wszystko

ocenił(a) serial na 5
czekina

Tak jedna mówi o ewidentnych seksualnych nadużyciach i komentuje nic nie mogłam zrobić. Wszystkie czerpały korzyści z upodobania i wykorzystania dzieci, a ta która tym wszystkim kręciła została kozłem ofiarnym. A one jo nie wiedzioła.

ocenił(a) serial na 1
czekina

i na końcu poszły na ugodę, dramat, a teraz jeszcze dorabiają na netflixie na traumie swoich dzieci, no matki roku

ocenił(a) serial na 5
strru

Też racja, teraz jeszcze robią na tym dodatkową kasę…

czekina

Jedna z matek przyznala, ze corka opowiedziala jej, ze "pracodawczyni" wysyla zboczencom uzywane majtki swojej corki. I pomimo tego, nie zabrala stamtad swojego dziecka. Ile trzeba miec tupetu, zeby otwarcie o tym opowiadac i probowac udawac nieswiadoma ofiare... Te matki to zwykle sutenerki. Niedobrze mi po obejrzeniu tego dokumentu :/ Te babska oblesne powinny w wiezieniu gnic.

Fornitta

Ale kasa była a mamusia nie musiała pracować.

ocenił(a) serial na 1
czekina

Pierwsze co mi przyszło do głowy,że kiedy zaczęła spadać oglądalność ich dzieci,to się bierze,blokuje konto dzieciaka i zaczyna żyć normalnym życiem, odcina się od tego. Ale najbardziej mnie zaskoczyło,że one analizowały spadek oglądalności i dalej dążyły do tego aby ich dzieci na tym zarabiały. Szok