którym wcześniej nie przeszkadzało, że ich dzieci mieszkają w cudzym domu, nagrywają bez przerwy dwuznaczny content pod cudze dyktando. Hipokryci, którzy sprzedali swoje dzieci - wszyscy warci siebie
Zgadzam się. Sprzedali i nadal sprzedają. Zapewne większość oglądających wyszuka te dzieciaki na instagramie. Historia zatacza koło…
Myślę, że ten problem będzie tylko rósł. Im większa kasa, tym więcej gotowych na to, żeby zrobić dla niej wszystko
Tak jedna mówi o ewidentnych seksualnych nadużyciach i komentuje nic nie mogłam zrobić. Wszystkie czerpały korzyści z upodobania i wykorzystania dzieci, a ta która tym wszystkim kręciła została kozłem ofiarnym. A one jo nie wiedzioła.
i na końcu poszły na ugodę, dramat, a teraz jeszcze dorabiają na netflixie na traumie swoich dzieci, no matki roku
Jedna z matek przyznala, ze corka opowiedziala jej, ze "pracodawczyni" wysyla zboczencom uzywane majtki swojej corki. I pomimo tego, nie zabrala stamtad swojego dziecka. Ile trzeba miec tupetu, zeby otwarcie o tym opowiadac i probowac udawac nieswiadoma ofiare... Te matki to zwykle sutenerki. Niedobrze mi po obejrzeniu tego dokumentu :/ Te babska oblesne powinny w wiezieniu gnic.
Pierwsze co mi przyszło do głowy,że kiedy zaczęła spadać oglądalność ich dzieci,to się bierze,blokuje konto dzieciaka i zaczyna żyć normalnym życiem, odcina się od tego. Ale najbardziej mnie zaskoczyło,że one analizowały spadek oglądalności i dalej dążyły do tego aby ich dzieci na tym zarabiały. Szok