Może to jakiś zbieg okoliczności ale serial ten naznaczony jest jakąs klątwą. Proszę spojrzeć: Machalica, Turek, Priwieziencew, Komendarek, Przybylska. Każda z tych śmierci przedwczesna
Tak to klątwa "złotopolscy" przecież nie powinni umierać. Pewnie to będzie szok - za 10 czy 20 ubędzie jeszcze więcej obsady.
I daj Boże każdemu taką przedwczesną śmierć jak Turkowi czy Machalicy, chciałbym dożyć takiego wieku.
Turek (76 l.) zmarł na białaczkę, Machalica (73 l.) zmarł z powodu obrażeń po upadku z konia, Priwieziencew (59 l.) zmarł w wyniku powikłań boreliozy, Komendarek (49 l.) - zginął w wypadku samochodowym, Ania Przybylska (36 l.) zmarła na raka trzustki. Przykre okoliczności a nie wiek sprawiły że tych aktorów nie ma już wśród nas.
Ps. Leona Niemczyka (83 l.) pominęłem gdyż ten jako jedyny dożył naprawdę sędziwego wieku aczkolwiek i tu wiek nie był jedynym czynnikiem śmierci a rak płuc.
Przykre ale takie mamy czasy. Każdy musi na coś umrzeć czy to coś dziwnego?
Dziwi cię że 73 letni człowiek po upadku z konia zmarł ? W tym wieku chyba to normalne.
Czytając twoją wypowiedź odnoszę wrażenie że mieszkasz w jakimś innym świecie. Ludzie w twoim otoczeniu nie umierają lub umierają z przyczyn naturalnych?
Nie szukaj taniej sensacji. Życzę każdemu żeby dożył "przedwczesnej" śmierci w wieku 76 lat. Aktorzy - artyści to tylko ludzie, tak samo chorują i umierają na to co my, jeżeli myślisz inaczej to zejdź na ziemię.
Wcale mnie nie dziwi że 73 latek spadł z konia i zmarł. Tak samo nie dziwi mnie że 49 latek zginął w wypadku a 36 latka zmarła na raka trzustki. Wiek w żadnym z tych przypadków nie miał znaczenia. Równie dobrze mogli mieć 10,15 20 lat. Próbuje tylko stwierdzić że gdyby nie przykre okolicznosci kazdy z nich zyłby jeszcze może 1, 5, 10...50 lat. Ale masz rację może szukam taniej sensacji a może wdałem się w rozmowę z niepełnosprawnymi ntelektualnie. Dlatego kończe ze swojej strony ten wątek bo się boję.
Dodaj jeszcze Niemczyka.
Pociesze cie, Moda na sukces to dopiero klątwa, tam już z połowa obsady nie żyje.
Klątwa to dopiero była w filmie "Klątwa Doliny Węży",gdy 19 lat od premiery filmu nieżyli aktorzy; Roman Wilhelmi (1991),Ewa Sałacka i Niemczyk (2006),Krzysztof Kolberger (2011).Choć według mnie żadnej klątwy nigdzie nie ma, tylko nieszczęśliwe zbiegi okoliczności .