Złotopolscy

1997 - 2010
3,3 19 tys. ocen
3,3 10 1 18625
2,7 3 krytyków
Złotopolscy
powrót do forum serialu Złotopolscy

Może to jakiś zbieg okoliczności ale serial ten naznaczony jest jakąs klątwą. Proszę spojrzeć: Machalica, Turek, Priwieziencew, Komendarek, Przybylska. Każda z tych śmierci przedwczesna

ocenił(a) serial na 5
darba

[*]

ocenił(a) serial na 3
darba

Tak to klątwa "złotopolscy" przecież nie powinni umierać. Pewnie to będzie szok - za 10 czy 20 ubędzie jeszcze więcej obsady.
I daj Boże każdemu taką przedwczesną śmierć jak Turkowi czy Machalicy, chciałbym dożyć takiego wieku.

ocenił(a) serial na 5
gacek776

Turek (76 l.) zmarł na białaczkę, Machalica (73 l.) zmarł z powodu obrażeń po upadku z konia, Priwieziencew (59 l.) zmarł w wyniku powikłań boreliozy, Komendarek (49 l.) - zginął w wypadku samochodowym, Ania Przybylska (36 l.) zmarła na raka trzustki. Przykre okoliczności a nie wiek sprawiły że tych aktorów nie ma już wśród nas.
Ps. Leona Niemczyka (83 l.) pominęłem gdyż ten jako jedyny dożył naprawdę sędziwego wieku aczkolwiek i tu wiek nie był jedynym czynnikiem śmierci a rak płuc.

ocenił(a) serial na 3
darba

Przykre ale takie mamy czasy. Każdy musi na coś umrzeć czy to coś dziwnego?
Dziwi cię że 73 letni człowiek po upadku z konia zmarł ? W tym wieku chyba to normalne.
Czytając twoją wypowiedź odnoszę wrażenie że mieszkasz w jakimś innym świecie. Ludzie w twoim otoczeniu nie umierają lub umierają z przyczyn naturalnych?
Nie szukaj taniej sensacji. Życzę każdemu żeby dożył "przedwczesnej" śmierci w wieku 76 lat. Aktorzy - artyści to tylko ludzie, tak samo chorują i umierają na to co my, jeżeli myślisz inaczej to zejdź na ziemię.

gacek776

Wcale mnie nie dziwi że 73 latek spadł z konia i zmarł. Tak samo nie dziwi mnie że 49 latek zginął w wypadku a 36 latka zmarła na raka trzustki. Wiek w żadnym z tych przypadków nie miał znaczenia. Równie dobrze mogli mieć 10,15 20 lat. Próbuje tylko stwierdzić że gdyby nie przykre okolicznosci kazdy z nich zyłby jeszcze może 1, 5, 10...50 lat. Ale masz rację może szukam taniej sensacji a może wdałem się w rozmowę z niepełnosprawnymi ntelektualnie. Dlatego kończe ze swojej strony ten wątek bo się boję.

darba

Wiek nigdy nie jest wyznacznikiem, nie umiera się ze starości, tylko zawsze na coś.

darba

Dodaj jeszcze Niemczyka.
Pociesze cie, Moda na sukces to dopiero klątwa, tam już z połowa obsady nie żyje.

ocenił(a) serial na 10
panciowojcik

Klątwa to dopiero była w filmie "Klątwa Doliny Węży",gdy 19 lat od premiery filmu nieżyli aktorzy; Roman Wilhelmi (1991),Ewa Sałacka i Niemczyk (2006),Krzysztof Kolberger (2011).Choć według mnie żadnej klątwy nigdzie nie ma, tylko nieszczęśliwe zbiegi okoliczności .

ocenił(a) serial na 10
darba

Teraz umarł kolejny aktor z obsady Stanisław Mikulski.

SebastianNiestudent

W przypadku Niemczyka czy Mikulskiego ciężko mówić o przedwczesnej śmierci

ocenił(a) serial na 10
darba

A gdzie ja piszę o jakiejś przedwczesnej śmierci ?? Machalica ,Turek umarli też już w wieku emerytalnym.
Jedynie Przybylska i Komendarek za wcześnie.