Zaje..$$@,,bisty serial. Kleczkowska rządzi :). Nie wiem o co Wam chodzi. Za parę lat ten serial będzie miał taką samą renomę jak Sami Swoi czy inne tego typu filmy sprzed lat w chwili obecnej. Jak dla mnie najlepszy serial z tych wszystkich polskich telenowel dlatego że totalnie telenowelą nie jest. Mistrzunio! Moja ocena 9 na 10!
Żartujesz, prawda....Ty chyba nie chcesz powiedzieć, że mówisz to na serio?????Ten film to nieporozumienie..Ja daję 1/10
Masz rację. Też nie rozumiem o co ludziom chodzi. Przecież nawet patrząc na obsadę (jedni z najlepszych polskich aktorów) to zasługuje conajmniej na 5.
Wiesz renomę ma coś co stało się kultowe, ale po latach. "Sami swoi" jest komedią kultową, ale kiedy ją kręcono? :) Trudno mówić o "Złotopolskich" że są kultowi, jeśli za te 10 lat będą nas dalej na bierząco zamęczać swoją obecnością. Kultowość i renoma to jednak cecha smacznych potraw podanych z rozsądkiem i umiarem.
Ja tam nie psioczę na "Kevina samego w domu", bo jest emitowany raz w roku, a "Złotopolice" mam znosic przez prawie 100 dni (idliczając świąteczne weekendy) w roku? Oh my goodness... że już o "Klanie" który leci w tygodniu nie wspomnę!! :)
Pozdrawiam!
Złotopolscy to dno, wodorosty, kilometr mułu i jeszcze pokłady gazu i ropy
naftowej (o kuźwa, chyba za głęboko). A poza tym ten serial jest nudny,
żałosny i właściwie to nawet Moda na Sukces jest ciekawsza (jaja sobie
robię ale to nie zmienia faktu o słabym wykonaniu tego "dzieła"). Żałuję
tylko tego że porządni aktorzy biorą w takim syfie udział. Pozdro