Powiedziałbym że odcinek na podobnym poziomie co pierwsze dwa, czyli dużo akcji, dużo zombie, sporo absurdów i trochę humoru. Mi osobiście to odpowiada i przyjemnie się ogląda, ale jak komuś pierwsze odcinki się nie spodobały to raczej kolejnych nie ma co oglądać :)
No to zachowanie zombiaków, raz pędzą jak sprinterzy, a innym razem można koło nich spokojnie przejść, ten dzwon jak wypadł w 3 epizodzie też nie był zbyt realistyczny, ale mimo wszystko nieźle to wyglądało :D
z zombiakami się zgodzę, że zapieprzają, i to w kurza, co do sceny z dzwonem to była komputerowo zrobiona, niski budżet to i słabo scena zrobiona :/ ale może coś będzie z tego serialu, już moja ulubiona postać to 10k :D
"- W naszym serialu spotkacie wiele rodzajów zombie. Ludzie zawsze pytają o zasady, jakie panują w takim świecie. My staramy się eksplorować różne aspekty wirusa i jego konsekwencje. Pojawiają się więc szybcy zombie, powolni zombie, zombie zwierzęta itp. - dodaje twórca "Z Nation". "
ludzie, naród amerykański jest celowo ogłupiany przez ich rząd, ich poziom szkolnictwa to porażka, jaki i ten serial, w 2 odcinku jak widzę mazynę chyba tłoczącą w rafinerii, napędzaną wiodkim paskiem klinowym, który nie pęka, nie ślizga się po kole tylko łamie gruby szczyl łopaty, szczena opada, ok.. różne zachowania wirusa, to czemu nie ma w mieście żadnej zwierzyny zombie? powinny być wszech obecne chiuaua-zombie, myszy-zombie, i koty dachowce-zombie, żenujące i obrażające myślącego inteligętnego przciętnego Polaka, serial zombie kręcony dla zombie.. no tak humor jest.. jeżeli potrafisz się smiać z tych głupot, i pruby pokazania że żeczy działają inaczej niż w realnym świecie :)w 5 odcinku pewnie się dowiemy że ciężarówka cysterna zatankowana wpadnie do rowu, a 3 chłopa ją wycisną własnoręcznie.. i oczywiście dobry widz uwierzy we wszystko w końcu to kilkadziesiąt ton. Skoro Pudzian przeciągał tiry, to czemu nie 3 chudych kolesi ;P hihi
Death Valley http://www.filmweb.pl/serial/Dolina+nieumar%C5%82ych-2011-621276 polecam, dla lubiących humor w połączeniu z zombie
Właśnie obejrzałem 3ci odcinek... Ciekawy motyw z Tobiasem, rozwiazenie watku... scena z dzwonem to jeszcze przed intro, ale skojarzylo mi sie z "Zombieland"u Kill of the Week \,,/
ogolnie dobrze sie oglada :)
Amish zombie really XD dupny serial czekam do następnego piątku aby się pośmiać.
Lekki serialek i dość szybko czas przy nim leci coś mi się zdaje że jeszcze Tobiasa zobaczymy.
Jedyny absurd jaki w tym odcinku widziałam to ten strzał tego młodzika co każe mówić na siebie 1000 coś tam xD No serio... wybuch musiał być xD