PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=713334}

Z Nation

2014 - 2018
6,7 11 tys. ocen
6,7 10 1 10955
Z Nation
powrót do forum serialu Z Nation

Jeszcze nie oglądałem 1 odcinka. Przymierzam się, choć domyślam się, że może ten serial być po prostu niewypałem.

Zapraszam do wypowiadania się na temat "Puppies and Kittens". Jak wrażenia?

ocenił(a) serial na 9
Registeel

jest akcja, jest humor, fabuła która nie przeszkadza czego chcieć więcej :D

ocenił(a) serial na 8
Registeel

Jestem po pierwszym odcinku i już chcę więcej. Tak jak pisał paszpi, fabuła jest, a akcji w pierwszym odcinku więcej niż w pierwszej połowie drugiego sezonu TWD. Mam tylko nadzieję, że w kolejnych odcinkach nie zwolnią tempa.

CamilloProductions

gdzie ogladaliście?

kamil1735

no pewnie nie w telewizji xD

Registeel

ten serial to mega porażka :D uśmiałem się jak nigdy no ale pewnie niektórym się spodoba, a akcja z dzieckiem zombie to po prostu Majstersztyk

jareeecki

Podczas sceny z dzieciakiem zombie chciałem wyłączyć serial momentalnie, ale pomyślałem że wytrzymam jeszcze te 10 minut i już nigdy do tego serialu nie wrócę. Najgłupsza scena jaką widziałem w życiu. Dziecko, które jeszcze 5 minut temu nie potrafiło raczkować, teraz nagle biega z prędkością Usainta Bolta. A ci debile, którzy niby mają kilka lat doświadczenia z zombiakami wpuszczają jednego typa do środka i zamykają drzwi, skrajny debilizm po prostu, brakowało mi jeszcze tylko tekstu"powinniśmy się rozdzielić" to by już przepełniło czarę kretynizmu.
Ostatnia scena nawet spoko wyszła, ale to za mało by cokolwiek zmienić.
2/10

ocenił(a) serial na 9
zadyma169

przecież to jest czarna komedia to czego się spodziewałeś?

paszpi

Czarną komedią to był Sok z Żuka, a to jest po prostu żenada i skrajny debilizm.

ocenił(a) serial na 8
zadyma169

czasem mam wrażenie że niektórzy użytkownicy FW biorą jakieś środki które nadają skłonności do hiperbolizowania wszystkiego. Skrajny Debilizm? Chyba jeszcze nie widziałeś czegoś co by zakrawało na ten tytuł Panie Zadyma.

ocenił(a) serial na 8
zadyma169

ja sobi epomyslalam od razu ze te zombie to maja chyba jakies super moce skoro niemowlak zaczal tak szybko biegac.... btw jak on sie niyby przemienil? Myslalam ze krew na niego kapnela czy cos ale to niemozliwe bo ten gosc co rozbijal zombie mlotkiem byl caly olany krwia i nic...

zadyma169

to samo sobie pomyślałem WTF? dziecko nie chodziło a nawet jakby chodziło to jak nagle tak szybko potrafiło sie przemieszczać no i zęby wyrosły i mięśnie żuchwy na tyle mocne żeby przegryźć skórę i spodnie ...

jareeecki

Absurdalność tej sytuacji jest tak komiczna, że przecież nie może się nie podobać

Registeel

Mnie się podobało. Mniej gadania i psychologii robionej na siłę niż w TWD. Dużo akcji i trupów. Czekam na kolejny odcinek :)

ocenił(a) serial na 5
Registeel

Słaba obsada, kiepskie aktorstwo. Akcja trwa nie przerwanie co jest na plus, ale to za pewne tylko pierwszy odcinek, potem zwolni tempo. Nie podoba mi się również ta jaskrawość , styl w jakim serial jest zrobiony. Zdecydowanie wolę TWD.

Askol

Mam mocno mieszane uczucia. Bardzo nie lubię tego rodzaju filmowania, jest jakoś tak "brudno" (to zależy od taśmy, kamery czy czego? Ktoś się na tym zna) i w porównaniu do TWD wypada w moim odczuciu słabo. Obejrzę jeszcze kilka odcinków. To faktycznie czarna komedia?

Registeel

Zastanawiałem się, co w tym serialu robi Harold Perrineau.
Po obejrzeniu tego pseudo 1 odcinka już wiem, że zrobił to dla pieniędzy.

Dzieciak zombie rozwalił cały odcinek, haha... ;/

ocenił(a) serial na 7
Registeel

Mam mieszane uczucia. Nie spodziewałam się czegoś ''fajnego'', nawet nastawiłam się psychicznie i... Zdecydowana większość scen mnie znudziła, obraziła moją inteligencję i spowodowała taką oto reakcję: CO JA OGLĄDAM? Grono idiotyzmów, postacie kiepsko wykreowane – były wręcz jałowe a aktorstwo leżało. Meeh. Ale potrenowałam za to sztukę samokontroli, nie śmiej się, nie wyłączaj, nie łap się za głowę...

Na razie będę oglądać - każdy zasługuje na drugą szansę. Może jakoś pozytywnie mnie zaskoczą. Oby.

ocenił(a) serial na 9
Registeel

Ninja babie zombies i Amish zombies powinno powiedzieć wszystko o tym czego można się spodziewać po tym serialu.

ocenił(a) serial na 5
Registeel

Początek słaby, ale prawdopodobnie obejrzę cały sezon

Merle_Dixon

Ja również obejrze cały sezon i będę czekał na drugi. Filmy o zombie zawsze były kategoria filmów czarno komediowych wiec nie rozumiem obudzenia tych dla których dziecko-zombie jest czymś dziwnych. Co do tego jak szybko ludzie się przemieniają i co potrafią to widzę trend zaciągnięty z WWZ ale akurat to mi się podoba. Moralizowanie i ciężkie wybory bohaterów? Nie w tym serialu. Tu liczy się akcja i zombie. A co do porównywania ZN do TWD to dwa odmienne podejścia do tematu. Tu mamy do czynienia z akcja gdzie zombie odgrywają główną role a tam czysto dramatyczny serial z nieumarlakami w tle.