PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687989}

Za głosem serca

Lo que la vida me robó
2013 - 2014
7,8 911  ocen
7,8 10 1 911
Za głosem serca
powrót do forum serialu Za głosem serca

Postanowiłam założyć nowy temat bo widze,że nie mamy gdzie sie wypowiadać ,nowych tematów brak i wszystko trafia do tematu ,,Wrażenia po pierwszym odcinku'' a to trochę nie na temat jak same pewnie widzicie :D

Tutaj będziemy pisać o odcinkach,bohaterach (oczywiście bez spoilerów :) ),naszych odczuciach , wpadkach w serialu o ile jakieś będą (czy coś przebije poród przez spodnie ? :D ) Jakieś ciekawostki na temat serialu oczywiście też mogą być :)

Wam też podobają się ostatnie odcinki ?
Ja popłakałam się jak Montse spotkała się z Jose Luisem :(
To była piękna scena.
I uwielbiam te sceny między Montserrat a Alejandrem .
Jej przysięga w kościele mnie rozwaliła .. a go jeszcze nie widziałam takiego wkurzonego ! Będzie sie działo :D

ocenił(a) serial na 10
pati1109

Oglądałam przed chwilą odcinek chyba 58 (no ten dzisiejszy). Powiem tyle - Ja rozumiem, że JL nie jest jakoś zakochany w Angelice, ale dla mnie to było chamskie jak już proponował Montse zejście się, jakby rozstała się z mężem. Lubię jego postać, ale po tym ich spotkaniu aż mam ochotę wymierzyć mu takiego liścia.... a Montse wyrwać wszystkie kłaki :D Nie no wiem, że do niczego nie doszło, i że wcześniej pisałam że lubię Montserrat, ale im bardziej ona jest pomiędzy tymi dwoma mężczyznami i tworzy ten 'wspaniały' trójkącik to aż normalnie mi się flaki wywaracją... Ale kocham tą telkę xD No i Angelicę :( i JL ;(

ocenił(a) serial na 10
asiulka026

Dzisiaj nadrobilam odcinki do 60tego i kurde ten serial jest świetny.Ciekawa scena na plaży. Gdy poprzednio na niej stali Monse była w sukni ślubnej a teraz żałobnej czerni podczas gdy on czeka na swój ślub. Widać ,że Jose Luis nadal coś do niej czuje...a ona? Myślę że ma do niego sentyment, pierwszej miłości nigdy się nie zapomina mimo, że teraz kocha Alejandra i jednocześnie przez niego cierpi. Odcinek 60 mistrzostwo. Ślub Jose Luisa i Angeliki ładny, wzruszający. Chciałabym żeby im się ułożyło ,żeby żyła jak najdłużej. Ślub Finity i Dimitria. ..no cóż zaskoczył mnie tym,że jednak pojawił się na ślubie. Tak jak Finita czuje, ze on w głębi serca jest dobry..a reszta to tylko poza. Niby nie obchodzi go śmierć ojca ale myślę że cierpi z tego powodu. Monseratt wyglądała przepięknie na ślubie brata. ..te włosy, makijaż, czerwona suknia. Oczu nie można było od niej oderwać i fajnie, że czas poszedł do przodu i zobaczyliśmy Montse w zaawansowanej ciąży. Wygląda Ładnie choć nie podoba mi się jej fryzura, ta grzywka itp no i kurde szkoda że Alejandro zamiast być przy niej jeździł po świecie z tą żmija Marią. ..tyle miesięcy już stracili ;/
Ale dobrze, ze Alejandro łaskawie wrócił z podróży, mam nadzieję że od razu przeczyta ten list i będzie się działo ..a Rosario była w takim bojowym nastroju a teraz pewnie jej przeszło i znów będziemy czekać aż wyzna prawdę. .

ocenił(a) serial na 10
pati1109

Zgadzam się z Twoją wypowiedzią. Mi się nie podoba Montse w tych włosach, lepsze są dla niej proste, tak mi się wydaje :D Ślub Angelicy i JL był piękny i wyglądał tak jak ona chciała - żółte kwiaty i białość :) Liczyłam, ze będzie jakaś śmieszna akcja ze zgubionymi obrączkami xD
A o 'milości' Montse do JL najlepiej opisze to cytat Johnnego Deppa - "Jeżeli nie możesz się zdecydować pomiędzy dwoma osobami, to wybierz tę drugą, bo gdybyś kochał/a tą pierwszą, w życiu nie pomyślałbyś/aś o inny,/innej" Tyle w temacie :D
A Dimitrio? Hmm trudny temat. Czy rzeczywiście ojciec go nie kochał? Wątpię, może poprostu więcej wymagał jak od córki. A tymbardziej że on był z kolei pieścioszkiem mamusi...

ocenił(a) serial na 10
asiulka026

Dokładnie ten cytat pasuje idealnie.No wiesz jak to mówią, ,córeczka tatusia ",,synek mamusi ":)

ocenił(a) serial na 8
asiulka026

Mnie też nie podobała się ta fryzura Montse, najbardziej pasowała jej ta, którą miała na ślubie Dimitria.
Zgadzam się ślub Jose Luisa i Angelicy był piękny i ta wspaniała sceneria na plaży. :)
No tak, Dimitrio to raczej dość trudny temat. :) Myślę, że ojciec na pewno go kochał, tylko on to tak odbierał i myślał sobie, że go nie kochał. Z pewnością wymagał od niego więcej niż od Montse, bo ona była jego ukochaną córką i właśnie Dimitrio to znowu był ulubieniec mamusi. :)

ocenił(a) serial na 10
Ramiro_29

A może Lauro podejrzewal ze Dimitrio nie jest jego dzieckiem ;p

ocenił(a) serial na 10
pati1109

Hehehe wątpię :P

pati1109

tez tal mysle :)

ocenił(a) serial na 8
pati1109

Nie wiem, ale na pewno mimo wszystko go kochał. Tylko może tego nie okazywał wobec niego w taki sposób jak to było z Monsterrat.

ocenił(a) serial na 8
Ramiro_29

Uwaga od jutra emisja telki od 11.30 :(

ocenił(a) serial na 8
Cherry21

No super, jak tak dalej pójdzie to ten serial będzie o 8. :/ To jest jedna wielka porażka co oni wyprawiają z emisją tych seriali. :/

ocenił(a) serial na 8
Cherry21

A ja nie wiedziałam i jak zwykle przełączyłam o 12 a tu telka już od pół godziny leciała... żenada po prostu.

ocenił(a) serial na 10
Hadley

Miałam dzisiaj tak samo , jeszcze włączyłam parę minut przed 12 , aby nie przegapić przez przypadek początku . Bez kitu to są jakieś kpiny , mogli chociaż wcześniej poinformować o zmianie godziny emisji , podczas napisów końcowych we wczorajszym odcinku ;\

ocenił(a) serial na 8
Kaasys

Dokładnie, a wcześniej się zdarzało, że jednego dnia przesunęli telkę nawet 10-15 min wcześniej i też nie było żadnej informacji. Teraz najwidoczniej trzeba codziennie sprawdzać w programie czy godzina emisji się nie zmienia, tak jakby ludzie nie mieli nic lepszego do roboty. Kurczę... TV4 lepiej traktuje swoich widzów, ale beznadziejne telenowele emitują, natomiast Puls jest pod tym względem lepszy, ale widzów mają w du... za przeproszeniem.

ocenił(a) serial na 10
Hadley

Pamiętam , raz był o 12:40 , raz o 12:50 , masakra...
Masz racje TV4 ma całkowicie inny stosunek do telenowel , lecą one pomiędzy 17-19 , czyli pora idealna dla praktycznie każdego , bardzo szkoda , że w Pulsie jest całkowicie inaczej , wolą po raz któryś z kolei , puści powtórki 13 posterunku , zamiast premierowego odcinka telenoweli . W Polsce jest naprawdę wielu fanów seriali latynoskich , świadczy o tym chociaż wysoka oglądalność Dzikiego serca , telka może nie wybitna , ale widać , że taka tematyka podoba się Polakom.

ocenił(a) serial na 10
Kaasys

UWAGA TO JUŻ OSTATNI TYDZIEŃ Z TELENOWELĄ SANTA DIABLA OD PRZYSZŁEGO TYGODNIA TELENOWELA ZNIKA Z TV PULS ZE WZGLĘDU NA MAŁĄ LICZBĘ WIDZÓW. TO SAMO W NAJBLIŻSZYM CZASIE MOŻE SPOTKAĆ TELENOWELĘ ZA GŁOSEM SERCA.

ocenił(a) serial na 10
Zbuntowany_RBD

O cholera... ! Naprawdę ma , aż tak złą oglądalność , że ściągają
ją z anteny ? wgl gdzie sprawdzić , jaka jest oglądalność danej telenoweli w danym dniu ?
Kurcze , mam nadzieje , że to samo nie spotka Za głosem serca , tak długo czekałam , aż tą telenowelę wyemitują w Polsce :<
Swoją drogą ciekawe co maja zamiar puścić po Sancie

ocenił(a) serial na 10
Kaasys

Prosz. http://www.teleman.pl/program-tv/stacje/Puls?date=2015-09-14

I nie wiem jak to sprawdzić tą oglądalność danej telenoweli w danym dniu.
Takie info znalazłem w necie.

ocenił(a) serial na 10
Zbuntowany_RBD

A tak wgl witaj na forum. ;)

ocenił(a) serial na 10
Zbuntowany_RBD

Yhym , czyli nie wykupują żadnej telki , ani nie puszczą powtórek żadnej innej , zamiast tego poleci Niania , jeeej , świetnie...

ocenił(a) serial na 10
Kaasys

A oglądasz też może to? To moje życie! na puls i Tysiąc i jedna noc na tvp 1 i Imperium miłości na tvp 2. I czy oglądałeś może to? Kontrakt na miłość i Sezon na miłość.

ocenił(a) serial na 10
Zbuntowany_RBD

Znaczy się Sante oglądałam tak od czasu do czasu , bo jakoś nie porwała mnie ta telenowela. Kontrakt na miłość i Sezon na miłość oglądałam i bardzo mi się oba seriale podobały , szczególnie Sezon na miłość . Tysiąc i jedna noc i Imperium miłości nawet nie znam , mają podobną tematykę do Kontraktu i Sezonu na miłość ? :)

ocenił(a) serial na 10
Kaasys

"Tysiąc i jedna noc" to ja nie wiem bo nie oglądam ale za to "Imperium miłości" to oglądam bo lubię takie klimaty gatunek: Kostiumowy, Dramat historyczny, wojenny.
A to też oglądałeś? http://www.filmweb.pl/serial/Kr%C3%B3lowa+serc-2014-684872
http://www.filmweb.pl/serial/Wspania%C5%82e+stulecie-2011-645872

Kontrakt na miłość i Sezon na miłość oglądałam i bardzo mi się oba seriale podobały , szczególnie Kontrakt na miłość . Sry że skopiowałem to twoje.

ocenił(a) serial na 9
Zbuntowany_RBD

ja sie przerzucam na 1000 i 1 noc. ciotka mi mowila ze bardzo ladna. za glosem serca na pewno za chwile sciagna tak jak kilka innych seriali

ocenił(a) serial na 10
Zbuntowany_RBD

Brzmi ciekawie , sprawdzę tylko , o której leci i na pewno ja obczaję :D
Oglądałam Królowe serc i telka była mega , jest to pewnie jedna z lepszych telenowel , które oglądałam , trzymała poziom od pierwszego do ostatniego odcinka !
O Wspaniałym Stuleciu , cały czas trąbią i polecają bardzo ten serial , ja jakoś jak dotychczas go nie oglądałam , ale chyba czas zacząć , a nuż mi się spodoba ;)

ocenił(a) serial na 10
Kaasys

Królowe serc nie oglądałem i nie zamierzam to samo z Wspaniałe Stulecie. Ale za to oglądam wszystkie telcie meksykańskie i jak zdejmą Za głosem serca to tego nie przeżyję. Tak samo se bałem o telcie Ja ona i Eva jak cały czas zmieniali godziny emisji aż w końcu przerzucili na Puls 2 uff.

ocenił(a) serial na 10
Kaasys

Wspaniałe Stulecie jest cudowne :)

ocenił(a) serial na 10
asiulka026

Od każdego , kto ogląda ten serial zawsze to słyszę ;)
W przyszły weekend będę miała cały wolny , więc zrobię sobie maraton z tym serialem :)

ocenił(a) serial na 10
Zbuntowany_RBD

Jak to? Nie mogą tego tak zrobić :(

ocenił(a) serial na 10
asiulka026

Spokojnie jak to nastąpi to tę będzie można dalej oglądać na platformie VOD PlayPuls.pl . Tak przypuszczam.

ocenił(a) serial na 10
Zbuntowany_RBD

Ja oglądam na You Tube, więc luz, bo o 11 to ja w szkole jestem :) Ale problem w tym, że na moje rozumowanie - jak przestaną emitować serial w tv, to nie będą tego tłumaczyć niestety :(((

ocenił(a) serial na 10
asiulka026

ale mi chodzi że jak przestaną emitować serial w tv, to będzie można dalej oglądać na platformie VOD PlayPuls.pl jak nie będzie w tv

ocenił(a) serial na 10
Zbuntowany_RBD

Ale po polsku?

ocenił(a) serial na 10
asiulka026

No tak.

ocenił(a) serial na 10
Zbuntowany_RBD

Aha, to dzięki :D

ocenił(a) serial na 9
Hadley

ja tez ale sie wkurzylam

ocenił(a) serial na 9
asiulka026

lauro chyba wiedzial wiecej niz my

ocenił(a) serial na 9
pati1109

ale jestem zla ze znow zmieni godzine. czekam tylko az sie pogodza i odpadam

ocenił(a) serial na 9
darjaa

Szkoda, że nie chcesz dalej oglądać :( Telka jest naprawdę na dobrym poziomie, dalej nie wieje nudą i ciągle się coś dzieje. Wątek główny, który jest dla mnie wspaniały, ale też wątki poboczne są naprawdę ciekawe i jeszcze mogą sporo wnieść do telki. Ale jeśli Puls całkiem zniesie telenowelę to przyrzekam już nigdy nie obejrzę nic na tym kanale :) A jeśli chodzi o godzinę: na playpuls i na youtube odcinki są dodawane regularnie po emisji (na Puls czasami nawet 10 minut po) i chyba nie ma większego problemu :)

Co do odcinka - Maria już zaczyna naprawdę wariować. Ja rozumiem zakochała się - ale no darujcie, żeby ubzdurać sobie, że tylko ona ma prawo do Alejandra. A ten jeszcze jej dał drugą szansę i później jeszcze będzie tego żałował (to nie spoiler tylko przypuszczenia)

ocenił(a) serial na 8
AnkaTelevisa

Trzeba w takim razie napisać do TV Puls aby puścili telkę do końca nie mogą nam tego zrobić!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
Cherry21

Jaką?

ocenił(a) serial na 8
Zbuntowany_RBD

LQLVMR jak nie obejrzę jej do końca to nie wiem co zrobię teraz kiedy tyle się dzieje uwielbiam postać Dimitria dzięki niemu nie jest nudno. Może gdyby puścili o 16.00 tak jak za pierwszym razem oglądalność byłaby wyższa? A tak w ogóle to ile ona wynosi?

ocenił(a) serial na 10
Cherry21

Tylko nie o 16.00 bo w tedy leci Kotka na TV 4. I już napisałem email do TV Puls w sprawie teli Za głosem serca.

ocenił(a) serial na 8
Zbuntowany_RBD

Sorki zapomniałam tylko ta Kotka to nuda (jak dla mnie) napisz co ci odpisali. Niestety obiektywnie rzecz biorąc godz. 11.30 też nie należy do zbyt korzystnych większość ludzi jest w szkole albo pracy.

ocenił(a) serial na 10
Cherry21

Dopiero co napisałem tzw. dziś trzeba czekać. A jakie masz zdanie na temat telci Dzikie serce?

ocenił(a) serial na 8
Zbuntowany_RBD

Rozumiem napisałam tylko, żebyś jak ci odpiszą dał znać co zamierzają. Dzikie serce myślę podobnie jak w przypadku Kotki główna bohaterka jest idiotką albo kretynką jak dla mnie. Do tego jeszcze ten debil Octavio ja nie wiem czy ona jest ślepa czy co? Miała taki wielki majątek i co? Została na lodzie rozumiem, że chciała pomóc ale nie takim kosztem.
Sorry starałam się być obiektywna najbardziej wciągnęłam się w LQLVMR oglądałam także Niewinną Intrygę ale potem przenieśli ją na taką godzinę, że nie mogłam oglądać i nie wiem sama czy potem nie była dostępna w necie.

ocenił(a) serial na 10
Cherry21

Ja tego nie oglądam i nie zamierzam.
Prosz. http://player.pl/seriale-online/niewinna-intryga-odcinki,2409/ ;)

ocenił(a) serial na 8
Zbuntowany_RBD

Ok dzięki a jak z LQLVMR?

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 8
Zbuntowany_RBD

Tak oglądasz?