Dziewczyny, słyszałyście po zakończeniu dzisiejszego odcinka że od przyszłego tygodnia telenowela będzie emitowana o godzinie 12.50? :/
Coś słyszałam, ale nie wiem co to za bzdura. U mnie w programie jest cały czas tak samo. Może zmienią dopiero w przyszłym tygodniu kto ich wie ... Wolałabym żeby zostało już tak jak jest.
też bym tak wolała, ale niestety na stronie Tv Puls na facebooku widzowie się burzą zmianą godziny emisji :(
No tak, zawsze muszą coś pozmieniać, a poźniej się dziwią słabą oglądalnością... Szkoda gadać. Trzeba będzie nagrywać odcinki albo przenieść się na internet, przecież w tych godzinach większości z nas nie ma w domu :-(
Właśnie spojrzałem na program Puls i faktycznie od poniedziałku ma być zmiana godziny emisji z 16.05 na 12:50.Ale dobre i to ważne że nie ściągnęli telki z anteny,tak jak to zrobił TVN 7 ściągając Kobieta ze stali.!
Właśnie dziwną godzinę wybrał Puls,przecież 16 to była idealna pora,każdy był już po tyrce i po szkole.Wszystko chyba po to żeby utrudnić ludziom życie. ;)
No właśnie. Szkoda, że tvn 7 zdjął z anteny Kobietę z ze stali, bo to super telenovela
"Kobietę ze stali" oglądało średnio 80 tys. widzów , dlatego stacja zdjęła telkę z anteny. Mogli przełożyć emisję na rano , a nie od razu wyrzucać. Natomiast "Za głosem serca" ogląda średnio 200 tys. widzów , co uważam za dobry wynik jak na miesiąc od rozpoczęcia emisji. Dlatego nie rozumiem decyzji TV Puls :/ Mogli zaczekać do końca wakacji , pewnie oglądalność by wzrosła. "Dzikie serce" z czasem zdobywa coraz więcej widzów , teraz średnio ogląda je 400 tys. widzów. 7 lipca padł rekordowy wynik 470 tys. :)
Oni sobie te swoje badania oglądalnosci mogą wsadzić gdzieś. Nie sa w stanie policzyć ile osób ogląda telenowelę za graicą jak ja np.
Ja nie rozumiem ich decyzji normalnie , od razu miesiąc po starcie "Za głosem serca" chcieliby mieć taką samą widownię jak "Dzikie serce". Dla nich liczą się tylko zyski , nas mają głęboko w d... :/
Nom telka fajna,ja teraz ją oglądam na TVN Player i jeszcze niecałe 50 odc.do końca tylko. ;)
Ty zaczniesz oglądać, ale będą setki widzów którzy przestaną oglądać bo zwyczajnie będą wtedy w pracy .. :/
no ja to wiem, ale to już sprawa Pulsu... muszą chyba wiedzieć kiedy mają najwyższą oglądalność, może to oglądają to tylko emerytki, mamuśki i inne dewotki:D
z tego co mi wiadomo nawet mężczyźni oglądają tą telenowelę, nie tylko emerytki, mamuśki i inne dewotki :)