czy tylko ja uwielbiam ta "pare"? poprostu ich rozmowy sa boskie :) jedna z moich ulubionych to ta o ogrodniczkach i photoshopie (2 sezon), jezeli macie jakies ulubione teksty, takie ktore wam sie wbily w pamiec - to smialo piszcie ;) posmiejemy sie razem
room of the world, hehe
Morgan: Garcija co ty robisz w FBI
Garcija:Nie dostałam się na akademię medyczną
M: Czemu mnie to nie dziwi?
G: Auć. Mój ojciec powiedział to samo
Garcija: Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem. Zadzwonię, jak tylko będę miała coś do dodania, albo przejmującą
ochotę porozmawiania z moim pięknym Derekiem Morganem, cokolwiek będzie pierwsze.
Derek: Musisz zostać P.G , prawdziwą Garciją
Garcija: Dereku Morganie jestem teraz jakby ślepa, a wygląda na to, że ta plama będąca tobą właśnie wyrzuciła moje
jedyne soczewki
M: Tu Morgan
G: Czy to nie dziwne? Że akurat myślałeś o mnie kiedy zadzwonił telefon i to byłam ja, co? Powiedz, że to nie
duchowa jedność
M : Znam cię?
G: Dlaczego mnie ranisz?
G: Dayton w Ohio, jesteście na antenie.
M:Chcę cię o coś prosić.
G Tym zmysłowym głosem ? Mów.
M:(...) Jeszcze jedno.Wyszukaj w swoim komputerku słowa seksowna i błyskotliwa i powiedz, co ci wyjdzie.
G: No popatrz - komputer wskazał mnie.
M Jesteś boginią. Ciao
M: Hej laleczko gotowa, by troche dla mnie poczarować?
G: Wypróbuj mni, mój ty śliczniutki analityku zachowań.
G: David Hansbery to pseudnim artystyczny
M: Wiem, że znasz prawdziwe nazwisko, więc dawaj
G: Jej imię ty słodki szowinisto to Ursula Kent (...)
M:(...) Jesteś światłością mojego życia maleńka
G: Jestem tu dla ciebie każdego dnia
M: Doprowadzasz mnie do szału gdy mówisz po francusku. Przestań.Au revoir(żegnam), skarbie.
Morgan: Zachowuj się, jesteś na głosnomówiącym.
Garcia: Bo co? Bo dasz mi klapsa?
Kocham tę konsternację zaraz po tym. ;D
M: Garcija, dziecinko, powiedz mi coś co chcę usłyszeć.
G: Jesteś cudownym czekoladowym boskim posążkiem.
M: A może coś, czego jeszcze nie wiem?
G: Schrupałabym cię
"Morgan: Zachowuj się, jesteś na głosnomówiącym.
Garcia: Bo co? Bo dasz mi klapsa?
Kocham tę konsternację zaraz po tym."
dokładnie! the best of the best ;)
czy mogłabyś mi powiedzieć, z którego dokładnie odcinka jest ten cytat? zaczęłam właśnie oglądać, ale od 2 sezonu i boję się, że przegapiłam :D
Nie przegapilas, jesteś na dobrej drodzę, to 4 odcinek 3 sezonu - Children of the Dark. ;)
W odcinku 3x02 było podobnie, i wg mnie bardziej zabawnie ;)
Garcia odebrała telefon mówiąc: "Mów do mnie brzydko" i ten moment gdy Morgan chciał coś powiedzieć, ale zamilkł jakby się speszył. I po chwili jak Garcia tłumaczyła, że spodziewała się kogoś innego, to jego zmieszanie było cudowne ^^ do tego jeszcze reakcja JJ, ten lekki uśmieszek - cała scena po prostu genialna :D