PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=220082}

Zabójcze umysły

Criminal Minds
2005 - 2020
7,8 18 tys. ocen
7,8 10 1 17627
Zabójcze umysły
powrót do forum serialu Zabójcze umysły

Kto to jest ian doyle. I dlaczego Emily w S06E13 pyta sie jej przyjacielaa czy jest Ona w niebezpieczenstwie ;> ?

ocenił(a) serial na 8
nescafedc

nie wiem właśnie, ale ten odcinek był świetny! skojarzył mi się z urodzonymi mordercami na początku, lubię takie klimaty :)
i mam nadzieję, że ktoś napisze kto to ten Doyle

nescafedc

Moim zdaniem Doyle jest jakąś postacią z przeszłości Emily, o której dopiero się czegoś dowiemy. I moim skromnym zdaniem zapowiada się dość ciekawy wątek ;).
SPOILER
Czy tylko mi zabrakło kontynuacji tematu problemów Reida ze zdrowiem? Liczyłam na jakieś nawiązanie/wyjaśnienie, a tu doktorek nagle się zrobił całkiem żwawy, a scenarzyści nam się każą zastanawiać nad Emily i Doylem...

ocenił(a) serial na 8
Verveine

moze wyjdzie za pare odcinkow, ze Reid bedzie mial jakies halucynacje czy cos ;p w jakims takim tragicznym momencie...bo jak nie beda tego kontynuowac to w ogole watek bez sensu ;/

ocenił(a) serial na 9
Verveine

A ja myślę że tu tylko chodziło o duchy zżerające duszę i o nic więcej

Verveine

no właśnie. mi też zabrakło kontynuowania historii z problemami Reida.. ja do końca nie jestem przekonana o tej teorii z duchami zżerającymi mu duszę.. no chyba, że ta bransoletka, którą otrzymał od tego guru, czy kogoś tam (nie pamiętam jak miał na imię) chroni go i to naprawdę chodziło tylko o jakieś "magiczne" rzeczy.. szczerze ? wolałabym jednak jakieś bardziej naukowe wyjaśnienie tej sprawy..

nescafedc

z tego co się dowiedziałam z zapowiedzi Emily pracowała wcześniej w Interpolu i pomogła w ujęciu tego Iana Doyle- widocznie to jakiś morderca i teraz może się zacząć mścić.

smerfi18

SPOILER.
Odcinek w którym wraca JJ ma być ostatnim odcinkiem Emily, to może być związane z tym Doylem.

ocenił(a) serial na 9
iga_zarnowska

A wiesz może ile będzie sezonów? To jest ostatni czy jest jeszcze szansa na następne?

ocenił(a) serial na 10
hedwiga

Hej :) Mam pytanie czy ktoś się orientuje który to będzie odcinek z odejściem Emily? Co do nowego sezonu to mam nadzieje że szanse są do tego pojawia się nowa agentka :) więc myślę że chcą dalsze sezony. Nie rozumiem tylko czemu musiała odejść JJ :( najlepsza postać serialu (moim zdaniem)

Pozdrawiam fanów CM :)