PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=711692}

Zagadkowi terroryści

Zankyō no Terror
2014
7,8 3,2 tys. ocen
7,8 10 1 3247
Zagadkowi terroryści
powrót do forum serialu Zagadkowi terroryści

niestety

ocenił(a) serial na 7

Miałam nadzieję, że te anime będzie lepsze. Kilka niedociągnięć w fabule, czy też aktów czystej głupoty, może braku logiki i już przyszło te uczucie rozczarowania. Mimo tego oglądało się w miarę przyjemnie, ładna grafika i powalająca muzyka plus dobry i aktualny pomysł na fabułę (niestety tak jak wcześniej wspomniałam te anime zaszkodziło sobie paroma szczegółami, na które ciężko przymknąć oko).

ocenił(a) serial na 9
oyasumi9

więcej szczegółów poproszę.

ocenił(a) serial na 7
Rockman92

Niestety w tej chwili nie potrafię już przytoczyć konkretów, niekoniecznie mam je w pamięci, a nie chciałabym czegoś pomylić. Musiałabym jeszcze raz obejrzeć serial, a na to szkoda mi czasu. Chodziło mi o pewne zachowania poszczególnych bohaterów, które obniżały jakość fabuły, które nie wynikały z logiki tego anime, te które cechowała przede wszystkim lekkomyślność, jeżeli nawet już nie głupota.

ocenił(a) serial na 9
oyasumi9

Moim zdaniem wręcz przeciwnie, po całej masie głupot jakie widziałem w różnych anime to anime wygląda całkiem przekonująco. Piszesz po próżnicy, zakładając temat mogłabyś dodać argumenty przemawiające za swoim zdaniem a tak to jest zwykłe pisanie dla samego pisania.

ocenił(a) serial na 7
Rockman92

Nie chciałam przynudzać, tylko wyrazić swoja opinię. Nie ma sensu teraz rozpisywać każde mało logiczne zachowanie, bo zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie się wykłócał i przekonywał, że ma to ręce i nogi (chociaż nie ma). Oczywiście zgadzam się, że jest to serial całkiem przekonywujący i właśnie dlatego tych kilka momentów szczególnie zeszpeciło w miarę udane anime.

ocenił(a) serial na 9
oyasumi9

No jak chcesz, ja tam nie zamierzałem się kłócić. Dyskusja to nie kłótnia. No ale cześć.

ocenił(a) serial na 7
Rockman92

Nie bierz tego do siebie . To o kłótni było ogólnikowe, na pewno nie do Ciebie. Żałuję, że mam tak krótką pamięć - chyba oglądam już tego za dużo i po krótkim czasie wszystko mi się miesza. Tuż po obejrzeniu odpisałabym bardziej konkretnie.

ocenił(a) serial na 9
oyasumi9

No spoksik, nie ma problemu :)

oyasumi9

Czyli cowboy beebop to to nie jest.