standardowo.
(tego tematu chyba jeszcze nie ma...)
więc kogo lubicie najbardziej?
eric bo jest berdzo ładny i przebiegły i taylor bo jest ładna tez i przypomina mi z charakteru mnie ;D;D
zdecydowanie jackson. jest spokojny i w ogole jakis taki ponad ich wszystkich.
na drugim miejscu taylor, bo wcale nie jest taka glupia i jest calkiem zabawna, co zauwazyl sam jackson :d
A ja najbardziej lubię Daley i Nathana. Normalnie na początku są najlepsi, kłócą się i wogóle. A śmiać mi się chciało jak za kazdym razem Nathan chciał coś powiedzieć Daley takiego na osobności, to ktoś mu przeszkadzał. Hehe. Tak zdecydowanie ich lubie najbardziej.
Jackson i Taylor
Jacksona zawsze lubiłam za jego wspaniały charakter(jedyne co mnie u niego wkurza to to, że jest taki niezdecydowany xD).
Taylor z początku mnie wkurzała, ale potem się zmieniła i bardzo ją polubiłam.
Oczywiście Eric!:)Pomimo,ze zachowuję sie czasem jak świnia gdzieś tam głęboko kryje się troskliwy i opiekunczy chłopiec:)Umie sie przyznać do blędu tak było z zapalniczka,przeprosił też Jakcsona itepe:P Jest b.zabawny:D
Jackson i Lex. :)
Jackson bo taki tajemniczy, itp.
A Lex, bo niby dzieciak, a jak dorosły. Rozwiązuje naprawdę ważne sprawy. Fajniutki jest ;p
wszyscy sa fajni ale jesli trzeba wybierać to LEX.....
jest taki kochany...
z taylor jest smianie...
wszyscy są fajni i gdyby zabrakło chociaz jednego bohatera było by juz ble... ale najbardziej lubie jaksona i melisse... nathana , daley, lexa , taylor.... oni sa wszyscy super...
Wszyscy są fajni, a po piewszym odcinku największe wrażenie zrobił na mnie Jackson i ten mały chłopak... Poza tym jeszcze ta postać, którą gra Corbin.
wszystkich uwielbiam! początkowo nie lubiłam Taylor i erica ale jak sie oglądnie wiecej odcinków to i nawet Taylor sie polubi:) Potem była chyba moja ulubiona:) Ale Erica to chyba do samego końca najmniej lubiłam:) Jackson mmmm ciachoooo <3 xD
Jackson bo
- jest tajemniczy
- Jest przystojny
Lex:
- Taki mały ale jaki madry chyba najbardziej z nich
Taylor:
- Taka głupiutka blądyneczka ... :)