PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 181261
7,1 37 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

??

ocenił(a) serial na 1

Powiem jedno - Najgorszy serial . NIe trzyma poziomu .. i nie wiem jak on mogl zajac 6miejsce w naj serialach .... YYy wielka pomylka..

ocenił(a) serial na 6
blackgirl13

Skoro wysnuwasz taką teorię i ocenę serialu to zakładam, że oglądałeś wszystkie 5 sezonów. Uznając go jako gniot po 5 coś jednak Cię trzymało żeby obejrzeć wszystkie 5 i zapewne 6 też obejrzysz....Więc dlaczego skoro wg. Ciebie jest do bani wciąż go oglądasz??? To nielogiczne i bez sensu.

ocenił(a) serial na 9
darek_sith

Może ogląda po to żeby móc spokojnie wyrazić swoją opinię i żeby nikt mu nie zarzucał że oglądnął 1 odcinek i tak twierdzi. A jak oglądasz jakiś film i ci się nie podoba po 10 minutach to co od razu go wyłączasz ? Nie oglądasz dalej żeby się przekonać czy zrobi się ciekawy czy też jest to zwykły gniot

ocenił(a) serial na 6
Joker_27

Jeżeli film mnie nie wciągnie przez swoją pierwszą połowę i coraz bardziej ucieka w absurd, to tak właśnie robie i albo wychodze z kina albo go po prostu wyłączam (tak na przykład miałem przy "Transformers", gdzie wyszłem rekordowo po 30 minutach i jak okazuje nie miałem czego żałować), ale film ma to do siebie że trwa 2 godziny a serial hmmm w przypadku "LOST" to jakieś ok. 70 godzin oglądania więc jak sie komuś miał nie spodobać, to mogłoby to być po 1, 2 ,3 ,4 , 5 sezonie i tu mogę przyznać racje bo każdy sezon jest inny, ale obejrzenie wszystkich 5 sezonów i stwierdzenie że jest "najgorszy" to tak jak jedzenie nie lubianej potrawy po to żeby powiedzieć że nam...nie smakuje. Ty byś jadł przez 5 lat coś czego nie lubisz po to tylko aby powiedzieć po 5 latach że tego nie lubisz????

Tak samo jest z autorem/ką, tego posta :).

ocenił(a) serial na 9
darek_sith

Cóż ja zawsze nawet jak mi się jakiś film czy serial nie podoba to i tak oglądam do końca bo a nuż będzie coś ciekawego a z kina jeszcze nie wyszedłem nigdy nawet na Spirit - Duch miasta kiedy już tylko czekałem żeby ten film się skończył. Nawet i po to żebym mógł spokojnie wyrazić zdanie i horda dzikusów nie rzuciła się na mnie za to że obejrzałem jeden odcinek i oceniam serial zresztą nigdy nie oceniłbym filmu widząc tylko pół godziny czy serialu obejrzawszy kilka odcinków.

ocenił(a) serial na 6
Joker_27

No jeżeli idąc za Twoją myślą, niczego nie można poddać krytyce dopóki sie nie skończy więc post autora/ki po skończeniu 5 sezonu jest także pozabawiony sensu i wyraża tylko szczątkową opinię. No ale to też zależy od gustu, bo ja na przykład nie przepadam za serialem typu "Chirurdzy", widziałem kilka odcinków i nie przekonał mnie. Nie mówię że jest do bani, tylko po prostu mi sie nie podoba jako serial obyczajowy i nie oglądam.

I wiedząc że mnie nie przekona nie zmuszam sie do obejrzenia kolejnych serii tylko po to, żeby oglądać i trwać w opinii. To nie ma sensu. Dlatego jeśli komuś nie podobało sie nic w LOST, to po co go dalej ogląda?? I to aż przez 5 lat.

A poza tym żeby dalsza dyskusja miała sens, autor/ka tego postu powinna stwierdzić ile obejrzał/ła, żeby wiedzieć czy w ogóle jej zdanie jest zasadne.....

ocenił(a) serial na 9
blackgirl13

A ja tam powiem tylko :

UDANA PROWOKACJA !!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 6
adam79mce

Jeżeli ma tyle lat ile w loginie to faktycznie rozgrzebujemy post kogoś kto wpadł tutaj "przelotnie" i postanowił "coś" napisać.