Serial ma tylu fanów, że szkoda konczyć taką kurę znoszącą złote jaja. Już teraz odcinki są dość naciągane i nieco dłużące się. Czuję, że będą ciągnąć serię za serią, obsadę za obsadą wymyślając jakieś dyrdymały tak długo, aż zrezygnują nawet najwierniejsi fani. Szkoda, bo to dobry serial.
Mam takie same odczucia, szkoda by bylo zeby zmarnowali serial, ale amerykanie to potrafia psuc seriale taka jest brutalna prawda :(
ja powiem tyle że 3 sezony jestem w stanie przeboleć ale nie więcej i mam nadzieje że na 3 się skończy
mnie sie wydaje ze 3 sezon juz bedzie ostatni ewentualnie 4 sami aktorzy mwoili ze ciagniecie tego w nieskonczonosc bedzie złe, ale pozyjemy zobaczymy
Masz racje, ale z drugiej strony szkoda by bylo,zeby sie skonczyl i co cu wybrac?
-bardzo ciekawe,ale krotko trwajace,
-czy w miare ciekawe(zadkimi chwilami nurzace)ale dajace sie dluzej nacieszyc?
wolę pierwsze, wolę zobaczyć ciekawe zakończenie, pozastanawać się jakie to było porste lub skomplikowane i wracać do ulubionych
jeżeli lost skończy się na tych 3 seriach to na pewno zostanie wpisany do klasyki i historii współczesnych filmów ( mimo, że serial), a jeśli będzie trwał i trwał ( niczym moda na sukces) to nikomu nie będzie się chciało tego oglądać i nikt nie będzie do tego wracał ( w sensie oglądał ponownie)
mam nadzieję, że twórcy nie zrobią błędu