PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180324
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

LICZBY !!!!

ocenił(a) serial na 5

4, 8, 15, 16, 23 i 42. Są to numery, których Hurley użył by wygrać na loterii I WYGRAŁ!!!
A czy Wam któras z tych liczb przyniosła szczęcie?????
JA 16-go urodziłam mojego syna :-]

ocenił(a) serial na 10
aksamitna

nie wiem czy takie szczescie, w koncu te liczy sa przeklete i przyniosly mu pecha :P 23-go urodzil sie moj tato.. a tak BTW aksamitna, nie zebym sie czepiala czy cos :) ale wrzucilas sobie takie zdjecie do profilu jak moje, ja wiem ze to jest ogolne i wogole zerzniete prosto z glownej stony lost na filmwebie ale sie tak jakos do mojego obrazka przyzwyczailam :P:P i zawsze po nim szukam moich postow.. wiem ze sie czepiam, i jak nie chcesz zmieniac to powiedz, najwyzej ja zmienie swoj :P

ocenił(a) serial na 5
ilmare

A czy liczby sa przeklete i przyniosly mu pecha?!.........coś chyba nie o to chodzi..tak myśli Hugo ( BTW byl w psychiatryku) ale że ty tez tak myslisz...hmm...nie rozumiesz serialu????

ocenił(a) serial na 10
ilmare

hej dziewczyny powoli ... bo zaczyna robic sie nieciekawie zmieńcie sobie obydwie avatarki i juz ....:P

ocenił(a) serial na 10
NaShI

mozesz na mnie tak od razu nie naskakiwac? jestes pierwsza osoba ktora widze z tym avatarem, wiec tylko cie poprosilam, jak to taki problem to juz juz nie bylo tematu... moim zdaniem takie szczesliwe nie byly, moze ja tego serialu nie rozumiem, ale rownie dobrze ty go mozesz nie rozumiec... bo z tego co wiem nie zostalo to do konca wyjasnione..

ocenił(a) serial na 5
ilmare

I pewnie jeszcze dlugo nie bedzie ....bo w tym caly szkopul serialu- wszystko tam wiaze sie z liczbami i taki zabieg jest zamierzony przez tworcow - jestem na II sezonie 11 odcinku--zobaczymy co bedzie dalej.....:-]

użytkownik usunięty
aksamitna

ja nimi zagram w duzego lotka hehe ciekawe moze wygram , a jak wygram to Was zgasi ze nie wpadliscie wczesniej na ten genialny pomysl pfffffffffff hehhee

ocenił(a) serial na 5

a to b.ciekawy pomysl-nigdy bym na niego nie wpadla:D BRAWO ZA SPRYT! i powodzenia

ocenił(a) serial na 8
aksamitna

Te liczby na pewno będą jakoś powiązane z osobami na wyspie...Jedna już wiadomo, że łączy się jakoś z Kate. Tylko ciekawe kto te liczby tam wyrył i po co...

ocenił(a) serial na 1

Te pająk tylko uważaj jak wygrasz bo możesz na jakiejś wyspie bezludnej wylądować później.

ocenił(a) serial na 5
JeanPaul

Z liczbami to dopiero beda jaja w 2 albo 3 odc. II sezonu ;-)
------------------------------ ------------------------------ ----------

ocenił(a) serial na 8
aksamitna

Ja bym si bała grać nimi w lotka,może to głupie,ale jednak...;)
A w dzisiejszym odcinu qwszedzie sie te liczby pojawiały,np na koszulkach dziewczyn na lotnisku,w numerze wejścia na lotnisko i biletu Hurleya...
To sie robi coraz ciekawsze