Juz 2 lutego premiera szostego sezonu LOST ,czyli tydzien.Dosc szybko zleciało ;D Mam nadzieje ze bedzie super sezon i super zakonczenie wspanialego serialu.
czy ja wiem czy tak szybko.. po zakończeniu 5 sezonu nie mogłam się odczekać nast.. ale później było tyle spraw na głowie, ze się o tym powoli zapomniało ;) a teraz te cudowne uczucie powraca, bo już się nie mogę doczekać 3 lutego, aż sobie ściągnę odcinek z neta ;P poki co zadowalam się House :)
Ja w międzyczasie oglądałem True Blood i Dextera, ale czekam z niecierpliwością na finał najbardziej zagmatwanego serialu w historii ;)
Jest bardziej skomplikowany niż przeciętny serial, ale to czyni go właśnie wyjątkowym i takim ciekawym. Nigdy nie nazwałbym go zagmatwanym. Ze spokojem przyjąłbym jeszcze niejeden wątek. Uwielbiam go za idealne połączenie ludzkich dramatów i przeżyć emocjonalnych z mistycyzmem, przygodą i elementami S-F. Daje to myślenia i nie pozwala się nudzić. Zawsze rozwalają mnie "niedzielni" widzowie, którzy chcieliby tu zobaczyć prostą fabułą, niczym z "Bolka i lolka" :] Jak się komuś nie chce uważnie oglądać i trochę pomyśleć, to niech ogląda coś łatwiejszego. Wybór jest aż nader szeroki :]
ja oglądam heroes, ale to nie to samo:/ nie mogę się doeczekać kurcze co tam się stanie oo bOżEee
Widzieliscie sneak peek szostego sezonu?Sa pokazane pierwsze trzy minuty.Osobiscie zadnych spoilerow nie czytam ,ale nie wytrzymalem i obejzalem.!!!!!SPOILER<SPOILER>SPOILER<SPOILER>SPOILER>!!Pierwsza scena to koncowka sezonu piatego,kiedy Kate i Jack odciagają Jamesa,pozniej Juliet detonuje bombe i i pokazany Oceanic i lecacay w nim Jack rozmawia z Rocse,przez chwile samolot sie chwieje tak jak w pierwszym sezonie,ale po chwili sie uspokaja, pilot pzreprasza za klopoty.Ale zauwazylem ze Jack ma dluzsze wlosy,a nie takie jak za pierwszym lotem.KONIEC SPOILERA<SPOILERA> Nie moge sie doczekac jak to wszystko sie potoczy :D,no nic czekamy do srody.
Ja też widziałem ;p Choć zazwyczaj omijam je szerokim łukiem to tym razem się natknąłem i kiedy koleś z zapowiedzi napisał ze 3,5 minuty z nieco ponad 4 już i tak znamy to postanowiłem zobaczyć .. Lightowo oczywiście w nim i znając już tytuł pierwszego odcinka zobaczyłem w nim dokładnie to czego się spodziewałem. Zresztą zgodnie z zapowiedziami scenarzystów, w sezonie szóstym przed emisją danego odcinka nie będzie żadnych poważniejszych informacji o fabule .. a nawet mocno prawdopodobne jest to, że ten sneak peak był tylko wyjątkiem od reguły i NIE będą dawali zupełnie niczego :P
Według mnie brak sneak peaków i innych spoilerów przed premierą nowego odcinka będzie tylko przed premierą 6-tego sezonu!
Jak już scenarzyści odkryją częściowo zarys fabuły po pierwszym podwójnym odcinku to wszystko wróci do normy.
Przecież tu chodzi tylko o oglądalność a bez żadnych spoilerów na pewno ona im nie wzrośnie! Przecież od dawna się zarzekali że "NIC" nie pokażą ,a tu jednak wypuszczają przecieki (mniejsze niż zwykle ale jednak).
Na dark ufo jest już zapis z przed premiery, odcinek 6x01 już do obejrzenia!!!
No,odcinek pierwszy jest juz do obejzenia,ale w trasznie slabej jakosci,wiec wole poczekac do srody i spokojnie obezjec normalną wersje z napisami, co wam tez radze :P Pojawił sie tez opis pierwszego odcinka,niestety nie wytrzymalem i przeczytalem kawałek i SPOILER<>SPOILER<> Kate bedzie wisiala na jakims drzewie a pozniej spotka ja Miles <>KONIEC SPOILERA!!! Dalej nie przeczytalem naszczęscie.CZyli o co kaman? SPOILEER!!!!!!!polowa jest w oceanic 815 a polowa na wyspie? ;p KONIEC SPOILERAAAA!!! Czekamy do srody :D
STARY, jedna prośba, nawet jak już przeczytałes ten opis to przynajmniej nie dziel się nim na filmwebie :] Są inne fora gdzie spojlery są milej widziane;] Pozdro
Spoko,tez nie czytam spoilerow(to moj pierwszy raz :P ) ,ale nie moglem sie powstrzymac i przeczytalem i zamiescilem tylko troszeczke :D
Obejzalem drugi sneak peek,gest mega!Pokazuje tym razem scene SPOILER!!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!po zabiciu jacoba, lock mowi zeby ben zawolal richarda,ten wychodzi a baardzo zdenerwowany richard pokazuje mu wiecie co KONIEc SPOILERA SPOILERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ale bedzie akcja :D
Dokładnie !
O ile piąty sezon nie porwał mnie tak jak poprzednie, to jestem pewna, że finałowy będę oglądać z zapartym tchem! Och, wciąż nie mam najmniejszego pojęcia, co będzie wyjaśnieniem zagadki (a raczej zagadek). Wszystko się coraz bardziej komplikuje, ciekawe, kiedy zaczną wszystko wyjaśniać.
I jeszcze ta alternatywna rzeczywistość - cudo!! Mogę znów zobaczyć moich ulubionych bohaterów, którzy niestety odeszli z serialu (jak się okazuje tylko na pewien czas).
Heh Joecrou, też widziałam dzisiaj ten sneak peek - miny Bena w tej scenie są po prostu GENIALNE!! Nie wiem, dlaczego on mnie zawsze rozśmiesza nawet, gdy próbuje być poważny... Eh, znowu się rozpisałam. No trudno, to pewnie te niekontrolowane emocje przed pierwszym odc.
Nom racja,miny Bena super :D .Bedziecie czekac na napisy ,czy obejzycie od razu bez?