PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180987
7,1 37 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Wszyscy robią sondy na ulubionego bohatera, to teraz odwrotnie. Kogo lubicie najmniej? I dlaczego?

JA najmniej lubię Anę Lucię, ponieważ wydaje się być zarozumiała, zabiła Shannon i jest taka...niesympatyczna. Wiecznie ma minę w stylu "Nie podchodź bo skończysz jak Shannon" i chyba za bardzo jak na mój gust interesuje się "związkiem" Jacka i Kate.

ocenił(a) serial na 10
o_zapachu_imbiru

ja z początku strasznie any nie lubialam, taka irytujaca byla. ale jakos tak przyzwyczailam sie do niej, teraz tak jej brak w serialu. ogolnie ta grupe z ogona samolotu to zrobili tylko po to zeby bylo kogo wymordowac ;/ zreszta libby byla ok. a eko byl wlasnie takim kims dzieki komu moznaby bylo pozbyc sie locka, bylby jego godnym nastepca ;P bo locka nie lubie.

ocenił(a) serial na 10
KaiyaSenpai

Najbardziej nie lubię Michaela Mr.Eco i Charliego reszta jest ok

ocenił(a) serial na 8
lost81

Nie cierpie Charliego(najwiekszy idota na wyspie ,wogole nic nie umie,ani sie bic ani nic ;/),Micheala(za bardzo sie chłopak pluje ,no i zdradzil gosci z wyspy ),Kate(mysli ze jest ładna ;/),Claire(obniza grę aktorską ,chodz jej retrospekcje sa dobre ),a reszta wporzona
Najlepsi :Locke(spoko gosc taki tajemniczy ),Boone(spox gosc szkdoa ze go usmeircili ,ciekawe jakby sie jego dalsze losy potoczyly),Mr.Eko(umi sie lac niezle),Sayid(to samo co Eko i jeszcze zna sie na elektoronice i na torturach ^^ )

ocenił(a) serial na 10
KaiyaSenpai

Najmniej lubiani przeze mnie:
I- Michael (bo zabił Libby i Ane Lucie)
II- Jack (bo jest strasznie despotyczny i o wszystkim chce decydować ciągle sam)
III- Claire (bo jest straaaaaasznie nudna)

Najbardziej lubię natomiast:
I- Juliet (bo skrywa najwięcej tajemnic, co jest w jej postaci strasznie pociągające)
II- Sawyer (bo jest po prostu spox)
III- Kate (chociaż ostatnio trochę drażni)

Ponadto nie lubię Eko (dobrze, że go już nie ma), szkoda mi Libby, którą bardzo polubiłem. Intrygują mnie też postaci "Jednookiego" z tajemniczego bunkra i "Hima", czyli tajemniczej postaci, jakby przywódcy innych, może to ten "jednooki"?

ocenił(a) serial na 10
mate_von_kar

Najmniej lubię Claire. Jej historia jest wyjątkowo nudna na tle innych.
Moją ulubioną postacią jest (był :((( ) Mr. Eko. Mroczna przeszłość, próba odkupienia dawnych grzechów... Lubię też Sawyera za jego podejście do życia (to MNIE ma być dobrze), choć sam tak oczywiście nie postępuje :DDD.

mate_von_kar

szlak by to już się nie dowiemy jak mr eko znalazł sie w australi

ocenił(a) serial na 7
Bonus

wiekszosc pisze, ze niecierpi Any Lucii, a ja ją uwielbiam i strasznie załuje, ze juz nie zyje:((((((((((((((((((((((. nienawidze(to chyba nie bedzie niespodzianką)cioty Michaela grrrr... mogliby jego usmiercic, a nie Ane. kiedys nie lubiłam Sawyera, ale od niedawna całkiem go lubie. nie mam nic do Jacka, ale zaczyna mnie wnerwiac Kate(moze mi przejdzie)

ocenił(a) serial na 10
KaiyaSenpai

To oczywiste, że wytypuje tutaj Michaela i Bena, którzy totalnie mnie zdenerowowali swoją "przewrotnością". No i oczywiscie (według mnie)egoistyczny Jack, który woli ratowac swój wlany tyłek, przy atakowaniu innych na nich (ostatni odcinek II serii, wtedy gdy Sawyer RATOWAŁ wszystkich strzelajac, no i jach zostawił Sawyera, idiota),
oczywiscie dosc bezbawne postaci jak : Sun, Jin, Bernard, Rose....
I chciałabym dodac jedno sprostowanie co do innych wypowiedzi , czy naprawde Sawyer to taki egoista??
Wystrarczy poogladac sobie wszystkie serie i DOKŁADNIE przypatrzecie sie jego czyną....
I... kto znalazł Sun, gdy ta została zaatakowana??
kto pomagal przy wywołowieniu ludzi z wody??
kto pomógł(niestety nieskutecznie)uciec z klatek innych swojelu towarzyszowi??
Mamdalej wymieniać?....

ocenił(a) serial na 9
KaiyaSenpai

najbardziej nie lubiłam Michaela, za to że kopiował w stylu mówienia Chrisa Rocka:), Anna Lucia tez mnie denerwowała z ta swoja nienawiścią do wszystkiego co sie rusza, Eco tez był dziwny, ale tak szczerze to każdy z bohaterów ma cos w sobie i właśnie o to chodzi, by kazdy reprezentował inny typ charakteru, żeby nie było nudno. A moi faworyci to Sawyer i Jack( a mam was, mozna lubić obu naraz), Locke ( uwielbiam jego spokój i to że zawsze potrafi myślec racjonalnie), lubie też Henrego ( Bena), aktor go grający swietnie pasuje do czarnego charkteru, Charlie tez ma fajne momenty, no i Sayid jest bezkonkurencyjny, nikomu tak naprawde nie ufa i ma rację i sądze że jako jeden z nielicznych dotrwa do końca...
Podrawiam

Layla_5

właśnie aprtopo "mówienia" obejrzałem sobie ostatnio odcinki trzeciej serii miałem je z teksatmi a nie z lektoram i co sie okazło aktorsto jest straszne (albo dykcja aktorów... ...hmm... czyli jeden z elementów aktorstwa) kate prawie łamie się głos, michael zaciska się żeby mówić jak baba oraz wiele postaci które mówią bez przekonania z intonacją tonem głosu nie dobraną do sytuacji
pod względem dykcji wypada to średnio pomijając oczywiście grę mimiką twarzy w tym przypadku prym widzie clere i jej żałosny wyraz twarzy przerażenia kiedy zobaczyła ithana nawet rozpłakany lock który mówi "i was wrong" przed implozią bunkra jest bardziej przekonujący

Bonus

pod tym względem prym wiedzie Charlie-beznadziejna ta jego mimika i w ogóle cały on :/