1. Jak Jack płynął ratować kobietę, która się topiła (wtedy to uratował Boone'a), to w tle widać było jakiś tankowiec bądź kontynerowiec.
2. Jak do Kate przyszedł ten czarny koń (wtedy, co była z Sawyer'em) to widać było tam jakąś rękę z prawej strony. To był ktoś od tego konia.
3. Mikrofon lub coś podobnego zjeżdża z góry, tak jak często na "M jak Miłość". Wstyd....... Jak się odląda 38 odcinków w 3 doby to widać dużo niedoróbek. Ich nie zrobienie wcale by nie kosztowało dużo więcej...
Jak widzieliście coś innego to proszę pisać:). Ja teraz czekam na 15-stą i dalsze części drugiej serii. Mimo tych błędów mnie się podoba.
A mi się rzuciło w oczy,że w pierwszych odcinkach pierwszej serii Charlie mówi do Jacka,że nie umie pływać,a kiedy mu się śniło(lub na serio) ,że dziecko Claire tonie to się rzucił w morze i zaczął płynąć w stronę kołyski....
Moim zdaniem niewybaczalna pomyłka,bo świadczy o niekonsekwencji twórców...:)
W 9 odcinku 2 sezonu w retrospekcjacj kate, gdy ona jedzie samochodem razem z tym policjantem to maja wypadek i samochod uderza w drzewo(mocno) a gdy kate nim odjezdza to nie ma nawet zbitego swiatla...
Nie wiem czy to wpadka, czy specjalnie tak zrobili w scenariuszu, tzn. Ben chce oszukać Sawyer'a mówiąc i pokazując mu, że są na odrębnej wyspie,a w pierwszym odcinku 3 serii jak pokazują "osade" Innych to widać, że są na tej samej wyspie i nawet Ben wysyła tych 2: Ethana i tego drugiego (nie pamietam imienia) by pobiegli! do wraków. Zauważmy, że Ben powiedział do jednego z nich, że będzie tam za 2h! A było pokazane, że nie są wcale tak blisko! Ale myślę, że to jest tak specjalnie!
w 23 odcinku 1 serii kiedy po pozegnaniu tratwa odplynela i vincent chcial plynac za nia to po prawej stronie w wodzie widac kamere jak filmuje to od boku
to nie jest wpadka. Miejsce gdzie trzymają sawyera i reszte to kolejny bunkier, tajemnicze miejsce eksperymentow corp hanso/dharma - hydra i ona faktycznie jest na drugiej, mniejszej wyspie.
Ja zauważyłem że w 2 serii (nie pamiętam w którym odcinku), kiedy Mr. Eko przyjeżdza do tej dziewczynki która podczas sekcji zwłok ,,ożyła" to gdy on wychodzi z samochodu to po jednej stronie ust ma krostkę albo pieprzyk , w domu ma ją po drugiej stronie a kiedy wychodzi z domu znajduje się tam gdzie była na początku.