PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=519329}

Zagubiona tożsamość

Lost Girl
2010 - 2015
7,2 5,3 tys. ocen
7,2 10 1 5336
Zagubiona tożsamość
powrót do forum serialu Zagubiona tożsamość

Dayson i Kiara

ocenił(a) serial na 8

Naprawde dlaczego oni niszcza wszystko jesli dayson zacznie sie spotykac z kiara to nie ma szans zebz byl z bo a wtedy to wszystko straci sens

ocenił(a) serial na 9
adzia15

Kto to Kiara?? xDD

ocenił(a) serial na 8
ati223

To jest kobieta w której dayson byl zakochany kiedyś tam ale byla zona jego przyjaciela który umarł a ona nagle po wileu latach sie odnalazła

ocenił(a) serial na 9
adzia15

Pewnie w nowych odcinkach to jest co nie?? Bo jak tak to ich nie oglądałam bo muszę mieć napisy..;)

ocenił(a) serial na 8
ati223

nom to sa bierzace odcinki 2 sezonu ale juz sa napisy wiec mozesz sie oburzac razem ze mna naprawde uwierz mi wszystko popsuli wprowadzajac ta laske teraz ja ogladam ten serial glownie ze wzgledu na Kenzi ona jest zawsze niezawodna

adzia15

Kenzi mistrz :D

ocenił(a) serial na 7
morskooka

no ba, Kenzi jest najlepsza :)

ocenił(a) serial na 4
adzia15

może im nie wyjdzie, wspomnienia wspomnieniami i miłe chwile w łóżku nigdy nie są złe ale na dłuższą metę to nie wystarczy. mam nadzieje, że Dyson chwilowo po prostu szuka pocieszenia w czułych Kiarowych ramionach a za jakiś czas mu przejdzie. no chyba że scenarzyści szykują dla Bo innego ciekawego partnera, ale trudno by było przebić seksownego wilka dlatego dołaczam się do oburzenia :)

ocenił(a) serial na 9
Greina

Ja też jestem oburzona xD

Greina

seksownego wilka? koleś jest po prostu obleśny. niedobrze mi jak go widzę. mogliby go zabić

adzia15

ahahahahaha boże jakie wy głupie jesteście ehehehehehe

ocenił(a) serial na 8
Marko81

dlaczego?

ocenił(a) serial na 10
adzia15

Ciara umarła a Dyson dalej kocha Bo- jakie to piękne! Ale Lauren mnie do szału doprowadza- jakaś sztuczna jest i ten wymuszony uśmiech... Ke4nzi, Kenzi, Kenzi (Hale do niej pasuje) I szkoda, że ten nowy Ash nie żyje bo Bo z nim by fajnie wyglądała xD

ocenił(a) serial na 5
adzia15

Bo ma być z Lauren!

ocenił(a) serial na 8
littlemonsterlg

O nie tylko nie to Lauren jest beznadziejna, brzydka i caly czas zachowuje sie jakby nie byla pewna co powiedziec

ocenił(a) serial na 5
adzia15

Dostała taką rolę, więc to raczej nie jej wina :) ona jest śliczna! no, ale są gusta i guściki :>

adzia15

Ja też nie lubię Lauren. Nie przypadła mi do gustu ani jej rola, ani aktorka która ją gra - jest taka sztuczna.

littlemonsterlg

optuje za wersją Bo + Lauren ;)

ocenił(a) serial na 6
moniszta

Me too ;)

Redrum

Bo and Lauren! only!