Niezbyt dużo odpowiedzi, ale cieszę się, że nie jestem sama ;D/ Hele&Kenzi <3. Muszą zrobić ich wątek miłosny ^^
Musimy im wymyślić wspólne imię tak jak na np. Mikita. (oczywiście z innego serialu) .\
Henzi?? :D
Kenle?
właśnie, trzeba wymyślić ;D (wiem o co Ci chodzi, np. Delena, Stelena, Chair :P)
Kenle odpadaa, to brzmi dziwnie xD. Nigdy nie wymyślałam "wspólnego imienia', jestem podekscytowana xD
Henzi brzmi tak normalnie, jak większość tych nazw.
Może być też "Halenzi" :P
Nie jesteście same :D Ja też chcę, żeby Hale i Kenzi byli razem. To ich przytulenie się na końcu odcinka *.*
w ogóle w ostatnim odcinki tak jakby dużo działo się międzie hele[m?] i kenzi. Hale powiedziałam, że kenzi w jego sercu zajmuje ważne miejsce <333. Albo jak kenzi spojrzała na 6pak hala ;D
Chyba właśnie dlatego wiele ludzi nagle zachciało żeby Kenzi była z Hale'em. Bo po prostu "coś" się pojawiło :D Ta... chemia?
W sumie ja też chciałam od początku, aby oni byli razem, ale ostatnio scenarzyści, reżyserowie czy kto tam sprawili, że jeszcze bardziej chce się Halenzi/Henzi ;D
Tak, jestem dzieckiem neo, nie będę się z Tobą kłócić. Mam tylko jedną małą prośbę....Marko81, czy mógłbyś wymyślić lepsze połączenie imion, tak aby wszystkich tym powstałym 'imieniem' zachwycić?
Jemu nie chodzi o to, że to połączenie jest idiotyczne, tylko, że w ogóle łączenie imion jest głupie. I Marko81, proszę, zachowaj swoją godność i nie nazywaj kogoś dzieckiem neo albo idiotką z tego powodu. Każdy ma swoje upodobania i dziwactwa, nie musisz tego od razu nazywać głupotą. Jeśli na przykład lubisz kanapki z keczupem, to ktoś Cię nazwie dzieckiem neo, bo mu to nie pasuje, że lubisz takie kanapki.
No łączenie imion jest dość bezsensowne, choć przyznam że docubus jest dość zabawne haha
No, zgadzam się z Alex36.
Chcę tylko powiedzieć, dlaczego łączenie imion jest dla których małym ułatwieniem. Np. ktoś robi fanvidy na yt i tam często mogą się powtarzać takie pary imion jak np. Chuck/Blair, Dan/Blair [takie przykłady, co pierwsze mi w głowę wleciały], a jak się połączy imiona : Chair, Dair, to każdy, kto się tym bardziej interesuje, wie o co chodzi i nie myli tego z innym filmem/serialem/programem. Albo np. ktoś prowadzi bloga o serialu, np. "Lost Girl". Owy ktosiek pisze notkę o Kenzi i Halu (Hale, Halem? xD). No i już x razy powtórzył Hale&Kenzi , Kenzi&Hale, a takie "Henzi" czy "Halenzi" zapobiegnie ciągłym powtarzaniu się tych sam par imion. Albo (znowu zaczynam od albo xD) ktoś często coś tam komentuje w necie i tak dalej...I są imiona Stefan&katherine, to dla niektórych szybciej i wygodniej pisze się "Steferine".
I tak jak Alex powiedziała, nie nazywaj kogoś idiotką czy dzieckiem neo, jeśli coś wydaje Ci się dziwne. Dla niektórych to może być uproszczenie.
Myślę, że na pewno nie chciałbyś, aby ktoś do Ciebie mówił: (powołuje się na słowa Alex)
"lubisz kanapki z keczupem, to ktoś Cię nazwie dzieckiem neo, bo mu to nie pasuje, że lubisz takie kanapki."
Mam nadzieję, że przeczytasz ten post i wyniesiesz coś z tego. Niekoniecznie to, że łączenie imion dla niektórych jest fajnie, tylko to, że trzeba mieć trochę więcej tolerancji w sobie.
Odezwał się Marko81 pokemon który mówi bosze zamiast Boże, może najpierw naucz się pisać zanim zaczniesz korzystać z forum.