http://www.huffingtonpost.com/2012/06/05/lost-girl-renewed-syfy-season-3_n_15690 86.html
Huffington Post umiescil interesujacy wywiad z Michelle Lovretta - cos czuje,ze ten sezon bedzie ostro pokrecony! Ale szkoda,ze tylko 13 odcinkow ;/
Miejmy nadzieję, że jednak w trakcie zdecydują się na więcej odcinków i znów będzie 22 ;) Bo 13 to zdecydowanie za mało.
Jakos nie wyobrazam sobie,aby w 13-tu odcinkach ogarneli wszystkie zagadnienia - i tez licze na 22 :P
Dokładnie. Nie jestem pewna, ale chyba podobnie było z serią drugą. Początkowo miało być mniej odcinków, a potem dodali. Nie mniej, nie mogę się doczekać i lepiej niech się postarają jeśli zrobią tylko 13, bo 13 oznacza, że wszystkie muszą być świetne, nie ma czasu na kiepskie odcinki ;D
Mam nadzieje,ze haslo o tylko 13 odc jest taka marketingowa zagrywka ;) Powinni miec tyle materialu,ze i 24 swietne odc dali by rade przygotowac:D Swoja droga mogli by cos wiecej sypnac na temat 3 sezonu :P
Dokładnie. Może już wkrótce coś dadzą, w końcu we wrześniu premiera. Osobiście jestem ogromnie ciekawa jak to wszystko się rozwinie, zwłaszcza wątek z Kenzi i tą cieczą, a także z drugą twarzą Bo. Och, wrześniu przyjdź ;D
Te 2 watki najbardziej mnie ciekawia (ze wskazaniem na Kenz ^^ ) :D Co prawda nie chce aby juz sie lato konczylo,ale ciekawosc mnie juz tak zzera,ze tez chce wrzesien ;p
tez z jednej strony liczę na 22 odcinki, ale z drugiej ostatni sezon pokazał, że te 22 nie wyszły im na dobre, pierwsze 13 odcinków 2 sezony trzymały się kupy, ale z każdym kolejnym serial się psuł, także wolę 13 mocnych odcinków i tęsknić za LG, niż oglądać 22 popłuczyny ;P
Niestety musimy za to podziekowac USA - tam dopiero trwa emisja 2 sezonu i zdecydowano zaczekac,az oni beda na biezaco ;/
czyli klękajcie narody przed bidusiami z Ameryki, trochę to żenujące dla mnie, ale może coś źle myślę
Pewnie,ze zenujace. Narody,wstrzymajcie oddech,bo US nie moze zostac w tyle(tak jak bylo przez 2 sezony). No coz,miejmy nadzieje,ze wplynie to na popularnosc serialu i zaraz po 3 dostaniemy 4 sezon.