kto został najlepszą parą z serialu?! raczej nie Bo i Dyson... scenarzyści ostro przeginają. robią na
złość widzom? o co tu chodzi? jestem wściekła i nie wiem czy jeszcze chcę oglądać Lost Girl...
chociaż przypuszczam, że będę to robić z nadzieją, że zobaczę wspaniałą Zoie Palmer jako Lauren
Uważam, że ostatni ep będzie można oceniać po końcu sezonu. Jakiś głębszy plan w tym musi być, inaczej uczynili z Bo kandydatkę do najgorszej dziewczyny w historii tv, a Dysona na największego dupka ever! :P
No ale może ktoś wyjaśnić o co chodzi, bo trochę nie w temacie jestem. Przecież w ostatnim odcinku nie wydarzyło się nic istotnego czy tragicznego tylko Bo się w końcu dowiedziała, że Dyson znowu ją kocha i tyle...
No właśnie to by było na tyle dla fanów Doccubus, a jak jeszcze wyjdzie, że Lauren wiedziała czym Dyson ryzykował to już będzie po wszystkim. A na pewno pani doktor zgłębiła tajemnicę Wzejścia.
Nie przepadam za Lauren po tym co zrobiła z Bo i swoją byłą. Zdecydowanie czekam na to aż wreszcie Bo zejdzie się z Dysonem i tak jak było na początku będą leczyć się w dal :P
Też nie lubię Lauren przez to co zrobiła Bo.... Jak mogła ją tak okłamać! Niby Nadia była w śpiączce, ale nadal dlaczego nie powiedziała o niej wcześniej. Też do tej pory byłam w Bo&Dyson team ale teraz przez valkubus mam sprany mózg i sama nie wiem czego chce... Czy Dyson czy Tamsin... xD
a ja będę za Lauren do końca... może i na początku była jaka była, ale ta postać przez 3 sezony rozwinęła się najbardziej. Poza tym nie wiem czy jest jakiś lepszy aktor od Zoie Palmer w tym serialu. mogliby Ją odsadzić w jakimś porządnym filmie, bo ta kobieta ma możliwości.
Jak na lekki odmóżdżający serial stanowczo za dużo myślę na jego temat, dziś śniła mi się Zoie Palmer ;)))
A może Lauren & Dyson ? Tak na chwilę chociaż? Troszkę smaczku by to dodało :D Ja tam jestem za Ksenią generalnie :D
W końcu ktoś pisze rozsądnie (moja subiektywna opinia) ;) Wkurza mnie ta cała Lauren ;) Bo i Dyson to jest to, chociaż Kenzi i Hale to moja wymarzona para ;)
A tam! Ja jestem za Doccubus! I Team Lauren! <3
Mam nadzieję, że będą razem jeszcze!
A ja mam nadzieję , że Bo będzie z Tamsin <3 Między nimi jest chemia jakiej nie ma między Bo i Lauren , ale to moje zdanie :)
Haha, no tak, nimi też bym nie pogardziła. Nie wiem, czy widzieliście zwiastun finału. Zdaje się, że ktoś z obsady nam umrze. Szczerze? Jestem tym wielce zasmucona i zawiedziona. Chociaż... może nie ma się co nastawiać, bo już nie raz twórcy robili widzów w konia ; )
Haha, no tak, nimi też bym nie pogardziła. Nie wiem, czy widzieliście zwiastun finału. Zdaje się, że ktoś z obsady nam umrze. Szczerze? Jestem tym wielce zasmucona i zawiedziona. Chociaż... może nie ma się co nastawiać, bo już nie raz twórcy robili widzów w konia ; )
Wiesz co, nie wiem dokładnie. Wejdź w youtube i wpisz po prostu "The Wanderer, final 4 season" i Ci może wyskoczy. Pozdrawiam :)
Jakby to Tamsin uśmiercili to bym się wkurzyła . Zrobili by nam na złość bo przecież już raz Tamsin zgineła XD i dopiero co powróciła c;
Chyba chodzi o to:
http://www.youtube.com/watch?v=TpZX3a0lGwI
Ja myślę, że nikt z obsady nie umrze. Bo pewnie odwiedza grób kogoś z rodziny, albo grób tego chłopaka, który był jej pierwszą ofiarą.
Siemka ;)
Chyba też zaczynam tak myśleć.. jestem w sumie rozdarta. Lewiatan powiedziała Bo, że ktoś, kogo kocha umrze, ale z drugiej strony twórcy seriali lubią się drażnić z widzami, robiąc takie trailery. Sama już nie wiem :X
Chyba też zaczynam tak myśleć.. jestem w sumie rozdarta. Lewiatan powiedziała Bo, że ktoś, kogo kocha umrze, ale z drugiej strony twórcy seriali lubią się drażnić z widzami, robiąc takie trailery. Sama już nie wiem :X
Widziałaś ten nowy odcinek ? bo ja czekam na tłumaczenie ..:c żeby wszystko zrozumieć dobrze .
Jak myślisz dlaczego po tym jak Tamsin przez przypadek dotknęła krwi Trick'a na tej księdze nagle zaczęło się coś dziać? c:
Nie mam pojęcia. Napisów jeszcze nie ma. Ogólnie mało osób z Polski musi to oglądać, skoro ludzie tak wolno tłumaczą, niestety : (
Znam angielski, ale do oglądania bez żadnych napisów daleko mi. Jakby były angielskie to jeszcze, no ale tak.. nic, musimy czekać :)
dokładnie, mam tak samo , jeszcze te nazwy w tym serialu, nie zawsze wiadomo o co chodzi bez napisów :) Przykuły mojej uwadze słowa wypowiedziane przez tą kobietę jak Bo uciekając przed tymi ludzi "wniknęła w ten grobowiec" czy co to tam było . No i ta kobieta gdy Bo już była pod ziemią wypowiedziała te same słowa co Tamsin do Bo wtedy w tej scenie w wannie. Your heart is both strong and gentel " "Your eyes .." czy jakoś tak :)
Nawet tego nie pamiętam dokładnie. Ale wiesz co? Jak dla mnie w 4 sezonie za mało Kenzi!
Właśnie ! Ona jest cudowna, zawsze mnie rozśmiesza c: Trzeba przyznać, że bez niej Lost Girl nie było by takie dobre :D
Ja na początku bardzo chciałam Dysona i Bo , ale gdy pojawiła się Tamsin zmieniłam zdanie :)