PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=370554}

Zagubiony pokój

The Lost Room
2006
7,7 11 tys. ocen
7,7 10 1 10704
Zagubiony pokój
powrót do forum serialu Zagubiony pokój

i jestem zdziwiona jak to możliwe, że do tej pory go nie widziałam. Moim zdaniem świetny pomysł, fabuła miejscami kuleje, ale w "Archiwum X" było podobnie. Trochę nie wykorzystano potencjału jakie mogła nieść fabuła. W ostatnim odcinku odniosłam wrażenie, że ktoś nie wiedział jak to skończyć, więc skończył to byle jak. W ogóle jakoś ten serial był jednym wielkim zlepkiem mało pasujących sytuacji, ale jednak wciągających. Tak myślę, że z bardziej dopracowaną fabułą byłby z tego świetny film fabularny. Mimo to za sam oryginalny scenariusz daję 8, bo w tym potoku wtórności na filmowym rynku ciężko o coś naprawdę innego.

Oglądałem do na jakimś polskim kanale kilka miesięcy temu.
Nie wiedziałem, że to taki krótki. Po ostatnim odcinku siedziałem jeszcze z 10 minut nie mogąc się otrząsnąć, że to na prawdę koniec. :)
Serial był dosyć nietypowy i w sumie to się dopiero rozkręcał, a już się musiał skończyć.

ocenił(a) serial na 10
Ogre2000

Ja też natknęłam się na niego przypadkiem, żałuje że nie ma dalszej historii gł. bohaterów... Świtny pomysł na film!

Jaskolka_90

Jestem przekonany, że początkowe założenia były inne niż efekt końcowy. Myślę, że serial miał być dłuższy, bo ostatni odcinek przebiegał w dość dziwny sposób - jakoś za szybko.
Być może producent ograniczył budżet.

czy ten serial jest do oglądania online?
na znanych mi stronach z serialami go niestety nie ma.

sowella

Witam, właśnie sprawdzałem i na pewno jest na eonline.pl, oni mają katalog z megavideo.

Ogre2000

dziękuję!
........................................................