Jak Wam sie podoba hacjenda? Mi osobiscie nie bardzo... moze dlatego ze mam porownanie z hacjenda z ,,Kiedy się zakocham". Tamta hacjenda była piękna nie tylko jej nazwa heh ogólnie więcej zieleni, kolorów. A w LQNPA budynek mieszkalny mi się raczej nie podoba. Oczywiście może pokazą jej więcej w kolejnych odcinkach i zmnienie zdanie... Co do domu to nie jest również zbyt ładny
W CME hacjenda była o wiele ładniejsza. Mniejsza, ale taka urocza...nie muszę dodawać, że chętnie bym sie do takiej przeniosła :D
W LQNPA jest ogromna, ale wnętrza nie zachwycają. Sa takie przestronne, ale zimne. Może ma to związek z charakterem Rogelia.
Całkiem możliwe, ale w ogole rozklad mieszkania mi sie nie podoba... Budynek z wygladu na zewnatrz wyglada na taki stary zaniedbany... Jak dla mnie wszystko jest zaszare ;/ szkoda bo wnetrze tez odgrywa bardzo wazna role... ;P
Hmm. Trudno Się Dziwić By Hacjenda Była Kolorowa Skoro Główny Bohater Jest Zgorzkniały. Pasowało By To Jak Pieść Do Oka :P Co Do Samej Hacjendy Wydaję Się Być Ciekawa Nie Oklepana Gdyby Ją Pomalować I Zmienić Wystrój Prezentowała By Się Całkiem Całkiem :)
No tak gdyby w niej cos zrobic... a mi chodzi o taka jaka ona jest. Ale wczorajszy odcinek tez pokazał juz fajniejsze i ladniejsze strony hacjendy :)) wiec pewnie jeszcze duzo takich bedzie :)))