Mercedes będzie z Ernesto.
Esteban z Chio.
A Dany?? Sama jestem ciekawa. Na pewno nie z Miquelem.
Szkoda. Od początku uważałam, że Dany powinna z nim być, a nie z tym pokurczem. A dzisiaj jeszcze ten pocałunek.
Ja też miałam nadzieję, że z kimś będzie. Jak tak płacze przez Miguela to mi jej szkoda. Szkoda, że nie będzie z Hugo, tak ładnie o nią zabiega :)
Vanessa będzie się trzymała z Brunem i Cynthią ale tylko do czasu jak zobaczy, że bardzo jej szkodzą i jej majątek jest zagrożony, wtedy odejdzie z "sojuszu" i pogodzi się z AP
Tak, ona najpierw wmówi G, że Marie (to dziecko) jest jego, a potem sie przyzna, mimo to G bedzie ją traktował jak własne dziecko do smierci ;)
ale lipa. nie tego sie spodziewałam.. chcialam zeby Ana byla z Gustavem, ale Bruno jest straszny rzynajmniej w teraźniejszych odcinkach.
B postrzeli Rosaure, chyba zabije Rutillo bo bedzie mu zawadzał i pewnie paru innych zeby dobrac sie do majątku C ;)
też go nie znosze i dziękuje za informacje a chciałabym się zapytac jeszcze co z dzieckiem any i gustava będzie? i czy gustavo zginie
Cynthia w przyszłym tyg dowie się, że AP jest w ciąży i będzie się obawiała utraty swego spadku więc namówi Efraina by ten pomógł sie jej pozbyc dzieciaka. Efrain podłoży węża lub żmije i to coś ją ugryzie, ona wyląduje w szpitalu i okaże się że straci dziecko, w międzyczasie G dowie się, że to jego dziecko i będzie chciał założyć z AP rodzinę, ale ta odmówi bo powie, że coś czuje do R. a w szpitalu jak AP będzie po stracie dziecka R dowie się czyje to było dziecko i powie AP, że już wcześniej chciał je uznać za swoje byleby ona była szczęsliwa, choć poczatkowo R będzie wściekły. A G zginie w ostatnim odcinku postrzelony przez B ;)
Dałam się wciągnąć, przeczytałam co będzie, cholera! Żadnej frajdy z oglądania teraz nie będę miała ;(
( UWAGA !!!spoiler)
Błąd, immortelle1 :)
Gustawo już wie że to jego dziecko. R zaakceptuje dziecko ale w (chyba) 86 prześpi się z V (podła żmija). Pod koniec 89 odcinka AP wyzna R kto jest ojcem jej dziecka. W 91 R i G pobiją się, a potem R każe Efrainowi i kilku innym pobić G i wyrzucić z hacjendy, w (chyba) 93 odc AP ugryzie wąż i straci dziecko.. W między czasie R i V będą ze sobą sypiać .. Zmieni się to dopiero od 100 odcinka :)
Cyntia zabije Efraina bo będzie chciał być z nią i z dzieckiem, nie rozumiem dokładnie, ale jeśli ona zostanie z Efrainem straci prawo do spadku (tam jest napisane że musi wyjść za mąż za odpowiedniego mężczyznę), i dlatego go zabije. Bruno pójdzie do więzienie , ale nie Rutillio będzie go gnębił, bo nie żyje. Po tym jak trafił do więzienia za zabójstwo Maripaz, B zapłaci zbirowi (temu co dokuczał Migelowi w więzieniu) by go zabił, taki bez jednego oka i to on będzie gnębił B.
Masz rację. Nie wszystko rozumiem po hiszpańsku bo uczę się go dopiero od pół roku. Przepraszam za błędy :D
ja trochę pomyliłam się w odcinkach :) AP wyzna R kto jest ojcem dziecka pod koniec 88 odcinka. No i R i G pobija się wcześniej ;) taki mały błąd
Dziecko Any Pauli i Gustava nie urodzi się, ponieważ Cinthi podrzuci żmiję do pokoju AP, ta ją ukąsi i AP straci dziecko. Tak, Gustavo zginie .
kiepsko :< cały czas byłam w nadzieji że Gustavo będzie z Aną, ale wiem ze Efrain zginie też chyba bo Cynthia go zabije tak? Bruno też by mógł zginąc, kiepsko to widzę wszystko ale bardzo dziękuje za informacje :)
SPOJLER ;)
C zabije E bo za dużo będzie wiedział, a B wyląduje w więzieniu (tym samym co rutillo- i ten będzie go gnębił)
Bardzo mi się podoba kiedy antagoniści lądują w więzieniu. Śmierć jest dla mnie mniej satysfakcjonującą karą.