PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625219}

Zakazane uczucie

La que no podía amar
2011 - 2012
7,3 1,4 tys. ocen
7,3 10 1 1355
Zakazane uczucie
powrót do forum serialu Zakazane uczucie

Z kim na koncu będą Mercedes, Esteban i Dany?

cocco03

Nie widziałam do końca Mi Pecado ale ciesze sie ze tak skończył. Uhh nie znosiłam go

Blab

To była menda. Z początku zwykły leń, ale jak potraktował Blancę i zgwałcił Lucrecie to go znienawidziłam.

cocco03

Tak , takich facetów to sie powinno wykastrować :D <geniusz zła>

Blab

Dokładnie, jak nie umieja utrzymać w spodniach :D

cocco03

A warto oglądać osaczoną? Bo teraz leci

Blab

Jak dla mnie to Osaczona nie była zbyt ciekawa. Nudna postać Diany i lalusiowaty Levy jako młodszy braciszek. I znowu Julian Gil ;)

cocco03

Wiesz co? Ciekawi mnie 1 rzecz. W początkowych odcinkach Mi Pecado natknęłam się na scenę w której facet kłóci się z żoną a następnie wstrzykuje jej truciznę w jej własnym łóżku. O co chodziło , wiesz może? Po tym odcinku na jakiś czas przerwałam oglądanie i nie moge sie dowiedzieć co to było.

Blab

Ja opuściłam odcinki jak byli dziećmi, bo mnie nudziły. I tak potem było wiadomo, że Cesar sie utopił. Oglądac zaczęłam ponownie jak byli juz dorosli.

A z ta smiercią to chodziło o to, że ojciec Gabina zabił swoja zonę, bo ona chciała się z nim rozwieść. Zamordował ją, bo nie chciał stracic majątku, który jej zawdzięczał. Ona była bardzo chora,a on jej podawał leki, by czuła się jeszcze gorzej. Przed śmiercia dowiedziała się, ze gabino ma kochankę.

ocenił(a) serial na 7
Blab

Na początku była ciekawa, jednak potem sztuczne i naciągane wątki sprawiły, że serial stał się nudny i nie warty poświęcania na niego czasu...

petit_fleur

Obczaje , ale z tego co mówicie nie warto :)

petit_fleur

Najgorsze było z tym starym dziadkiem, którego zmusiła do slubu taaaa jak jej tam było?

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Marfil:) ona była świetna z tym swoim trzęsieniem tyłkiem, kiedy coś było nie po jej myśli;>

petit_fleur

Ona jeszcze była ciekawą postacią w porównaniu do innych. ;)

ocenił(a) serial na 7
cocco03

I jedną z nielicznych na które chętnie się patrzyło. Reszta była masakrycznie mdła...

petit_fleur

Gaby to mnie tak denerwowała, że coś...

ocenił(a) serial na 7
cocco03

A mnie babka Miguelina!

petit_fleur

A która to była ta od lalek?

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Nie, to babka Diany i Gaby.

petit_fleur

No wiem, ale jak sie tamta świruska nazywała?

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Ta od lalek to była Santa:)

petit_fleur

Tez jej nie lubiłam, wiadomo była nienormalna, ale mnie denerwowała na maksa ;)

ocenił(a) serial na 7
cocco03

No ładnie zaszalałyśmy Osaczona na forum LQNPA;)

petit_fleur

Hahaha a co tam ;)

cocco03

a do kiedy ebdzie zakazane uczucie

magazynier_48

Skończy się w sierpniu.

cocco03

a po niej cos bedzie

ocenił(a) serial na 8
cocco03

ale lipa , to ja juz nie ogladam , myślalam ze AP bedzie z G , a ona zostanie z tym staruchem. A tak sie fajnie zapowiadalo

marta24_filmaniak

Nie zniechęcaj się :)

ocenił(a) serial na 9
aga221997

Mercedes powinna byc z tym swoim przyjacielem ,widac ,że mają się ku sobie.gdy jest z lekarzem ciągle ma fochy a przy tamtym promienieje.Z resztą nie lubie jej -.- .Dany zasługuje na kogoś lepszego .Brat Any to nieudacznik .Z drugiej strony nie widzę tu nikogo kto by pasował do Danielli .

ocenił(a) serial na 7
pati1109

Ja bym strasznie chciała żeby Dany była z Hugo :) No cudowni są razem :D

ocenił(a) serial na 9
Borysoth23

No właśnie sporo osób pisze,że Hugo jest taki ładny .Nie widze w nim nic ciekawego a przez cały serial wypowiedział może 5 zdań.

ocenił(a) serial na 7
pati1109

Ja nie mówię, że Hugo pasuje do Dany, bo jest przystojny :D Szczerze mówiąc to on jest taki przeciętny z urody. Po prostu ładnie wyglądają ze sobą :D I jak wyznawał Dany uczucia :) No świetnie po prostu.

ocenił(a) serial na 9
Borysoth23

może i tak ;P
Ciekawe co sie stanie w dzisiejszym odcinku

pati1109

Kurde normalnie jak Rocky Balboa :D